İşte gizlenen imam nikáhı

Güncelleme Tarihi:

İşte gizlenen imam nikáhı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2005 00:57

Davut Güloğlu’yla birlikte olan Nez’in, hálá askerde olan eski nişanlısı Gökhan Mumcu’yla kıydırdığı imam nikáhının fotoğraflarını Kelebek ele geçirdi.

Asker yolu gözlemedi

Davut Güloğlu’yla kısa süre önce bir televizyon programında tanışıp aşk yaşamaya başlayan Nez’in eski nişanlısı Gökhan Mumcu’yla imam nikáhı kıydırdığı ortaya çıktı. Halen askerlik görevini Samsun’da sürdüren Gökhan Mumcu’yla 2004 haziran ayında imam nikáhı kıydıran Nez’in, nişan töreni de yaptığı sevgilisinin askerden dönmesini beklemeden Davut Güloğlu’yla birlikte olduğu iddia edilmişti.

Nez başını bağladı

Kelebek’in ele geçirdiği imam nikahı fotoğraflarında başörtüsüyle gözüken Nez, imam nikahının sonunda Gökhan Mumcu’yla birlikte dua ediyor. Nez ve Mumcu’nun imza attıkları nikáh akdinde ise ‘Avni kızı Nezihe Kalkan ile İbrahim oğlu Gökhan Mumcu, 250 gram muaccel altın karşılığı’ ibaresinin bulunması dikkat çekti.

Tazminat 250 gram altın

Bu ibareye göre nikah akdini fesheden, karşı tarafa 250 gram altın ödemek zorunda. Nez’in Samsun’a, nişanlısını asker ziyaretine gittiğinde gerçekleşen bu imam nikáhında çiftin iki arkadaşı da şahit olarak hazır bulundu. Nez ve Gökhan Mumcu’nun bulundukları yerde nikah sonrası yemek yemeleri ve Nez’in bir çocuğu kucağına alarak sevmesi de fotoğraf karelerinde yansıdı.

Nişanı atıp Davut’la oldum

Nez ve Gökhan Mumcu imam nikáhı sonrasında (üstte) çok mutluydu. Nez ise daha önce yaptığı açıklamada Gökhan Mumcu’yla nişanı bozduktan sonra Davut Güloğlu’yla birlikte olmaya başladığını, kendisinin kötü kadın gibi gösterilmeye çalışıldığını söylemişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!