İşte Galatasaray'ın transferleri

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2017 17:15

Galatasaray yönetimi transferde rotasını belirledi. PAOK'tan Garry Rodrigues, Gençlerbirliği'nden Ahmet Çalık ve Palmeiras'tan Vitor Hugo'nun transferleri büyük ölçüde bitti. Üç futbolcunun da imza atmaları an meselesi. Sarı kırmızılı kulüp, Hamit Altıntop'a da sözleşmesinin feshi karşılığında 850 bin Euro (3.1 milyon TL) ödeyecek.

Haberin Devamı

Hürriyet Spor Facebook'unda ve Hürriyet'in Youtube kanalında canlı olarak yayınlanan 'Muhabirinden' programında bugün Galatasaray'daki gelişmeler anrlatıldı. Hürriyet'in Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Elif Altındağ'ın sunduğu programda, sarı kırmızılı kulübün yapacağı 3 transferi açıklarken, sözleşmesi feshedilen Hamit Altıntop'un ayrılığı ile iglili önemli bir detayı anlattı. Küçük'ün verdiği bilgiler şöyle:

RODRIGUES GALATASARAY'A GELMEK İSTEDİĞİNİ PAOK'A BİLDİRDİ
"Galatasaray yönetimi, Gençlerbirliği'nden Ahmet Çalık, PAOK'tan Garry Rodrigues ve Palmeiras'tan Vitor Hugo'nun transferlerinde karar kıldı. Üç futbolcunun da sarı kırmızılı formaya çok yakın olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Garry Rodrigues Galatasaray'da oynamak istediğini PAOK kulübüne bildirdi. Galatasaray yönetimi her konuda anlaştığı bu oyuncuyu Yasin Öztekin'in yerine oynatmayı planlıyor.

Haberin Devamı

İşte Galatasarayın transferleri

AHMET ÇALIK 3.5 MİLYON EURO'YA BİTER
Ahmet Çalık'ın bonservisi için Galatasaray ve Gençlerbirliği başkanları arasında yapılan ilk görüşmede anlaşma sağlanamamıştı. Dursun Özbek ve İlhan Cavcav bugün de görüşecekti, fakat Cavcav'ın rahatsızlığı nedeniyle bir araya gelemediler. Ancak Ahmet Çalık'ın transferinin de biteceğini söyleyebilirim. Çünkü hem futbolcu hem de Galatasaray yönetimi bu transferi çok istiyor. Bu transferin 3.5 milyon Euro'ya biteceğini tahmin ediyorum.

İşte Galatasarayın transferleri
Ali Naci Küçük, Elif Altındağ'ın moderatörlük yaptığı programda Galatasaray taraftarlarının sorularını yanıtladı ve kulüpteki son gelişmeleri aktardı.

"BEN GALATASARAYLIYIM" DEDİ, İNDİRİMİ KABUL ETTİ
Ahmet Çalık ile yapılan görüşmelerin çok güzel bir detayı var. Futbolcu önce Galatasaray'dan yıllık 1.2 milyon Euro istiyor. Sarı kırmızılılar önce bu parayı ödemeyi düşünüyorlar fakat daha sonra menajeri Ahmet Bulut'a, "Takımdaki maaş dengesini gözetmeliyiz. Kulübün mali durumu ortada. 1 milyon euroya bu işi bitirelim" diyorlar. Tam bu noktada Beşiktaş devreye girip, Ahmet'i kulübünden resmen istiyor. Fakat Ahmet, menajerine, "Abi ben Galatasaraylıyım. Beşiktaş ile para konuşmana gerek yok. Galatasaray'la anlaşıp işi bitirelim" diyor.

Haberin Devamı

Palmeiras'ın stoperi Vitor Hugo'nun transferinin de 1-2 gün içinde olumlu sonuçlanmasını bekliyorum.

HAMİT ALTINTOP'A 850 BİN EURO ÖDENECEK
Galatasaray yöneticileri bu sabah Hamit Altıntop'un menajeri Reza Fazeli ile bir araya geldi. Saat 12.00 itibariyle sözleşmenin feshi için anlaşma sağlandı. Galatasaray, mukavelenin feshi karşılığında Hamit'e 850 bin Euro ödeyecek.

RIEKERINK'İN EKİBİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMIYOR
Galatasaray taraftarları sık sık teknik direktör Riekerink'in ekibine takviye yapılıp yapılmayacağını soruyor. Hayır, yapılmayacak. Görevine son verilen Orhan Atik'in yerine Hollandalı kaleci antrenörü Frans Hoek'in getirildiğini daha önce açıklamıştı. Hoek çok deneyimli ve kariyerli bir teknik adam. Hatta Riekerink'ten daha kariyerli..."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!