İşte en küçük Koç

Güncelleme Tarihi:

İşte en küçük Koç
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2009 11:04

Haberin Devamı

Floransa Bienal'ine gidiyor

Ressam Gülgûn Tüzün, dünyanın en büyük sanat organizasyonlarından Floransa Modern Sanat Bienali’ne davet edildi... Gülgûn Hanım, 5-13 Aralık günleri arasında yedincisi düzenlenecek olan ve yalnızca seçici komitenin uygun gördüğü sanatçıların katılabildiği Floransa Modern Sanat Bienali’ne “4 Element = Ateş, Toprak, Hava, Su” temalı üç eseriyle katılacak.

---------

Sabancı'nın gelin adayı

Yalçın Sabancı’nın eğitimini Londra’da sürdüren oğlu ılhan Sabancı, Pınar Konca ile flört ediyor. 1981 doğumlu ılhan Sabancı, Pınar Hanım ile birkaç aydır görüşüyor. Sevgililer geçtiğimiz hafta birlikte tatile çıktı. Milano’ya giden iki genç, bir hafta boyunca baş başa olmanın keyfini çıkardı. ıkilinin ilişkilerinde ciddi olduğu, ailelerinin de bu ilişkiye onay verdiği konuşuluyor.

-----------------

Tasarımcı oldu      

Haberin Devamı

Türkiye eski güzellerinden Sinem Güven, Punto Deri ile anlaştı. Ünlü manken, tasarımlarını 19 Kasım’da Punto Deri’nin Nişantaşı’ndaki mağazasında tanıtacak. Önceki gün Bebek’te rastladığım Güven, “Altın, değerli taşlar ve pırlanta kullanarak kendi koleksiyonumu yarattım” dedi. Ünlü manken, bileğindeki altın ve deri karışımı takıyı da kendisinin tasarladığını söyledi.

--------------

Kısa sürede favori oldu

Uğur Karabayır ve Doğu Fırtına’nın işletmeciliğini yaptığı Mirror Lounge Restoran&Bar, Beyoğlu-Asmalımescit Sokak’ta hizmete girdi. Bu mekânda yemek ve eğlenceyi bir arada sunduklarını söyleyen Karabayır, yakında yeni projelere imza atacağını da dile getirdi.

-----------------

Arnas'a alkış

Tofaş Bursa Anadolu Arabaları Müzesi sınırları içinde yer alan, Tofaş’ın önderliğinde ve Vehbi Koç Vakfı’nın desteğiyle restore edilen Umurbey Hamamı’nda kurulan Tofaş Sanat Galerisi, önceki gün ziyarete açıldı. Açılışa, Koç Holding şeref Başkanı Rahmi M. Koç ile Tofaş CEO’su Ali Pandır da katıldı. Osmanlı döneminden kalma hamamın konseptine uygun olarak düzenlenen ilk sergi ise, “Eski Hamam, Eski Tas” oldu. 7 Mart 2010’a kadar açık kalacak galeride imzası olan mimar Naim Arnas, açılışta büyük alkış aldı.

------------------

Fedon tavernada

Haberin Devamı

Fedon geçtiğimiz gece, oğlu Theo’nun Suadiye’de açtığı Mastori adlı tavernada eğlendi. Mekânda sahne alan Erol Esken ve Alev’in şarkılarıyla eğlenen Fedon, tabak kırdı, sirtaki yaptı. Ünlü şarkıcı, 20 Kasım’dan itibaren her cuma gecesi Mastori’de sahneye çıkacağını da söyledi.

---------------------------

En sağlıklı çikolata

Saran Holding bünyesindeki Saran Sağlık, dünyaca ünlü çocuk markası True Kid’i Türkiye’ye getirdi. Markanın tanıtımı için önceki gün Supper Club’da bir davet düzenlendi. Davete, Sibel Boronkay Noun ve oğlu Nicolas, Demet-ıbrahim Kutluay ve kızları ırem, Daniela Saran gibi tanınmış simalar da katıldı.

----------------------

İşte en küçük Koç

Haberin Devamı

Hafta sonu güneşli havayı fırsat bilen cemiyet hayatının ünlü isimleri, Bebek Parkı’nın yolunu tuttu. Parka gelenler arasında Afet Karacan, annesi Saadet Tuğbay ve dünürü Çiğdem Simavi de vardı. Üçlü, parkta torunlarını oynattı. Çiğdem Hanım’ın en küçük oğlu Ali Koç ile Afet Karacan’ın kızı Nevbahar Hanım’ın çocukları Sadberk Leyla ve Kağan Rahmi, keyifli bir gün geçirdi. Minik Kağan’ın annesine olan benzerliği, dikkat çekiciydi.
? Serdar BENLİ

-----------------------

Günde iki paket

Mustafa Koç’un Carissa adlı teknesini aldığı haberleriyle gündeme gelen Fuji Film Türkiye Mümessili Mehmet Garan, önceki gün Bebek’te arkadaşlarıyla buluştu. Günde iki paket sigara içtiğini duyduğum Mehmet Bey, elinde iki paket sigarayla objektife yansıdı.

---------------

Dinçkök'ler Bebek'te

Haberin Devamı

Esra-Raif Dinçkök çifti de hafta sonu Bebek Parkı’ndaydı. Oğulları Ali Raif ve kızları Alisa’yı bakıcıları ile birlikte parkta gezdiren Dinçkök çifti, daha sonra arkadaşlarıyla bir kafede oturup güneşli havanın keyfini çıkardı.

------------------

Seminer çıkışı

Geçtiğimiz gün Bebek’e uğrayan isimler arasında Erol Aksoy da vardı. Eşi ınci Aksoy’un sahibi olduğu EKAV Sanat Galerisi’nde, Mümin Sekman’ın “Başarmak Bir Sanattır: Kendi Hayatını Seçme Sanatı” isimli seminerini dinleyen Erol Bey, çıkışta yemek için sahildeydi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!