İşte en küçük Doğulu

Ece-Ozan Doğulu çiftinin cumartesi günü bir kız çocukları dünyaya geldi.

Amerikan Hastanesi’nde doğum yapan Ece Hanım ile Arya adı verilen bebeğin sağlık durumu gayet iyi... 3 kilo 500 gram doğan Arya Doğulu, daha şimdiden ailenin neşe kaynağı oldu bile... Amcası Kenan Doğulu’nun her fırsatta kulağına ninni söylediği Arya’yı, babaannesi Serpil Doğulu da kucağından bırakamıyormuş bir türlü...

Dudaklara rötuş

Nalan Aksoy geçtiğimiz ay estetisyen Serdar Eren’in kapısını çaldı ve dudaklarını biraz daha dolgunlaştırdı. Operasyon sonrası ilk kez önceki akşam düzenlenen davete katılan Aksoy, yeni çehresiyle herkese gülücükler saçıyordu.

Doğuma bir ay kaldı

Turcas Petrol ve Conrad Otel’in sahibi Erdal-Belkıs Aksoy çiftinin kızları Banu, iki yıl önce Işık-Tülay Tarakçıoğlu çiftinin oğlu Aykut ile evlenmişti. Mutluluğu birbirlerinde yakalayan çifti şimdilerde bebek heyecanı sarmış durumda... Minik kızlarını bir ay sonra kucaklarına alacak olan çift, Aksoy ailesine de ilk torun sevincini yaşatacak. Doğum için gün sayan ikiliye önceki akşam Gamze Dinçkök-Can Yücaoğlu çiftinin düğün töreninde rastladım. Banu Hanım’ın hem neşesi hem de sağlığı yerinde görünüyordu.

Koraltanlar Sapanca’da dinlendi

Elif-Yavuz Koraltan çifti geçtiğimiz hafta sonunu Güral Sapanca Otel’de geçirdi. Koraltan çiftine bu kısa tatillerinde iki kızları da eşlik etti. Çift, tatilin hemen ardından da Gamze Dinçkök-Can Yücaoğlu çiftinin düğün davetinde ortaya çıktı.

Modacısını değiştirmeli

İşadamı Mehmet Habbap’ın eşi Roula Habbap, ne yazık ki yıllardır cemiyet hayatının en rüküş isimleri arasında yer alıyor. Değişen trendlere inat şatafatlı, abartılı kostümlerden vazgeçmeyen Habbap ile geçen akşam Sultanahmet’te karşılaştım. Binbir Direk Sarnıcı’ndaki düğünün konukları arasındaydı ve her zamanki gibi kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekiyordu. Çünkü tavus kuşunu andıran elbise modeli, abartılı kaçmıştı.

Amerika’dan döndü

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu’nun hayat arkadaşı Ayten Alpar, birkaç ay önce gittiği Amerika’dan nihayet döndü. Ali Bey, her zaman saygıyla söz ettiği ve "İşyerindeki en önemli yardımcılarımdan biri" dediği Ayten Hanım’la geçtiğimiz akşam SuAda’ya gitti. Amerika’dayken en çok Boğaz manzarasını ve balık yemeyi özlediğini belirten Ayten Hanım ile Ali Ağaoğlu, baş başa romantik bir gece geçirdi.

Nikáha gerek duymuyorlar

Başak Gürsoy-Ali Bars çiftinin aşkı tam 10 yıldır istikrarlı bir şekilde devam ediyor. Çift birlikte geçirdikleri bunca yıla rağmen nikáh masasına oturmaya yanaşmıyor. Mankenlik ajansı sahibi Başak Hanım ve sevgilisi Ali Bey’e geçen akşam Parkorman’da rastladım. Birlikte Chris De Burgh konserini izleyen ikili, her zamanki gibi keyifli ve mutlu görünüyordu.

Vakko’ya bir torun daha

Geçen aralık ayında kaybettiğimiz Vitali Hakko’ya torununun çocuğunu görme mutluluğunu yaşatan Nina Lodrik, ikinci bebeğine hamile... 2003 yılında nikáh masasına oturan İzer-Nina Lodrik çifti, Nisan 2005’te Serena adını verdikleri kızlarını kucaklarına almışlardı. Lodrik çifti, anlaşılan kızları Serena ile kardeşinin arasında çok yaş farkı olmasını istememiş. İkinci kez baba olmaya hazırlanan İzer Bey’in, hamileliğinde altıncı ayı geride bırakan eşi Nina Hanım’ın üzerine titrediği konuşuluyor.

Yılın partisi Kapadokya’da olacak

J&B’nin Kapadokya’da 31 Mayıs’ta gerçekleştireceği parti, haftalar öncesinden konuşulmaya başlandı. Birbirinden ünlü konukların katılacağı, Boy George’un yanı sıra Chicago’lu prodüktör/DJ Sombionx’un da DJ setinin başına geçeceği partide, ayrıca FFM live grubu ile bu parti için özel kostümler hazırlayan Supper Club dansçıları sahne alacak. Parti için firma yetkilileri özel uçak kaldırıyor. İlk kez bu organizasyonda konuklara sunulacak ve sır gibi saklanan kokteyllerden biri de J&Bellini’ymiş duyduğuma göre... Sosyetenin iyi bildiği, yurtdışında bol bol içtiği şampanya kokteyli Bellini, ilk kez J&B ve şampanya ile yapılacakmış. Konukların sabaha karşı J&B balonlarıyla Kapadokya’da uçurulacağını da ekleyeyim bu arada...

Boğaz’da pupa yelken

İstanbul Boğazı’nda düzenlenen 7. Shop&Miles Bosphorus Cup, muhteşem görüntülere sahne oldu. Üç gün süren yarışlarda 100’e yakın tekne, eylülde İtalya’nın Toscana bölgesinde düzenlenecek Dünya Yelken Şampiyonası’na katılma şansı yakalayabilmek için yelken açtı. Hafta sonunda yarışlar şerefine Reina’da bir de davet verildi. Davette Emporio Armani’nin 2008 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu özel bir defileyle tanıtıldı. Defilenin koreografisine, aynı zamanda Armani RED koleksiyonunun yüzü olan Tülin Şahin imzasını attı. Gün boyu Boğaz’da Shop&Miles Bosphorus Cup heyecanını yaşayan davetliler, günü işte bu renkli partiyle noktaladı.

Erulgen yine kazandı

Antalya Belek’teki Cornelia Diamond Golf Resort&Spa’nın Nick Faldo Golf Sahası, Kaya Çilingiroğlu, Can Sandıkçıoğlu gibi isimlerin de aralarında bulunduğu pek çok ünlü golfçünün katıldığı All Day Golf Turnuvası’na ev sahipliği yaptı. Turnuvada kazanan golfçülerin kupalarını Cornelia Golf Clup Müdürü Ali Şahin takdim etti. Kupayı erkeklerde Bülent Çakır, bayanlarda ise Sinem Erulgen aldı. Kaya Çilingiroğlu ise dereceye giremedi.

Geçtiğimiz yıl Sinem Erulgen ile kısa bir süre birlikte olan Kaya Çilingiroğlu, turnuvada karşılaştığı Erulgen ile konuşmazken, ikili yan yana gelmemeye özen gösterdi. Turnuvanın ardından yapılan gala gecesinde Fatih Erkoç ve Demet Tuncer sahneye çıktı.
Yazarın Tüm Yazıları