İşte en çok satan oyunlar

Güncelleme Tarihi:

İşte en çok satan oyunlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2015 09:03

Video oyun sektörü şu sıralar oldukça hareketli... Uzun zamandır beklenen oyunların da satışa sunulmasıyla birlikte oyunseverler ekran başına kilitlendi. İşte en çok satılan oyunlar...

Haberin Devamı

Harmonix tarafından geliştirilen Mad Catz tarafından tasarlanmış eski sürüm enstrümanları da destekleyen Rock Band 4 listeye onuncu sıradan girmeyi başardı. 2k Sports'un en yeni oyunlarından biri olan NBA 2K16 üçüncü sıradan gerileyerek bu hafta dokuzuncu sırada yer alıyor. Metal Gear Solid serisinin beşinci oyunu olan Phantom Pain Eylül ayında bizlerle buluşmuştu ve top 10 listesinde sekizinci sırada yer alıyor.

Uzak Doğu'da, Nintendo 3DS platformunda oldukça popüler olan Animal Crossing: Happy Home Designer Ekim ayında Avrupa'ya gelmesiyle oyuncuların ilgisi çekti ve listemizde yedinci sırada yer aldı. Olmazsa olmazlardan olan ve aylardır milyonlarca kişinin oynadığı Grand Theft Auto 5 tekrardan yükselerek altıncı oldu. Xbox'ların gözde oyunlarından Forza Motorsport 6 listedeki beşinciliğini korudu.

Haberin Devamı

Geçen haftanın sürpriz ismi olan LEGO Dimensions ikincilikten dördüncülüğe düşerken, Destiny: The Taken King ise bir üst sıraya çıkarak üçüncülüğe yükseldi. Bu haftanın en yüksekten giriş yapan oyunu olan Uncharted: The Nathan Drake Collection ise ikinci sırada yer alıyor.

İşte en çok satan oyunlar



Ve birincilik 3 haftadır zirveyi bırakmayan FIFA 16'nın oluyor, uzun sürede zirveyi bırakacak gibi de görünmüyor.

1- FIFA 16
2- Uncharted: The Nathan Drake Collection
3- Destiny: The Taken Kıng
4- Lego Dimensions
5- Forza 6
6- Grand Theft Auto 5
7- Animal Crossing: Happy Home Designer
8- Metal Gear Sold 5: The Phantom Pain
9- NBA 2K16
10- Rock Band 4

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!