İşte Drogba'nın yeni takımı

Güncelleme Tarihi:

İşte Drogbanın yeni takımı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2012 10:37

Chelsea ile Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdıktan sonra kulüple yollarını ayıran Didier Drogba, Çin’in Shanghai Shenhua takımına transfer oldu.

Haberin Devamı

Eski takım arkadaşı Anelka ile birlikte aynı takımda oynayacak olan Drogba'nın, haftalık 200 bin pound alacağı ifade edildi.

Shangai Kulübünün en büyük ortaklarından Zhu Jun, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Anelka ve Drogba artık birlikte top koşturacaklar. Drogba'ya 12 milyon Pound verdiğimiz yönündeki haberler doğru değil. Bizden haftada 200 bin pound alacak. Transferi kısa süre içinde kişisel web sitesi üzerinden de açıklayacağız” dedi.

16 takımlı Çin Ligi'nde 12'inci sırada bulunan kulübü, Jean Tigana'nın yerine getirilen Arjantinli teknik direktör Sergio Batista çalıştırıyor.

Çin kulüplerinin transfer atağı

Çin Süper Ligi'nde mücadele eden Guangzhou, Blackburn Rovers'ın Nijeryalı golcü oyuncusu Yakubu Aiyegbeni'yi kadrosuna katmak için harekete geçti.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezonu 19. sırada tamamlayarak Premier Lig'den Championship'e düşen Blackburn Rovers'ın bu transfere sıcak baktığı öğrenildi.

İki kulübün 29 yaşındaki futbolcunun transferi için para konusunda görüşmelerini sürdürdüğü, transferin de büyük ihtimalle gerçekleştirileceği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!