İşte Donald Trump’ın kozmik odası

Güncelleme Tarihi:

İşte Donald Trump’ın kozmik odası
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2017 16:47

Donald Trump’ın ABD Başkanı olarak göreve başlayacağı bugünkü yemin töreni 19.00’dan itibaren hurriyet.com.tr özel canlı yayınında olacak. Hürriyet Washington Temsilcisi Cansu Çamlıbel törenin “kozmik odasına” girdi.

Haberin Devamı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın sahibi olduğu Washington D.C’deki Trump International Oteli, yemin töreni öncesinde kentin en hareketli noktalarından biriydi. Trump’ın aile çevresinin ve yakın dostlarının kamp kurduğu otele, ‘konukların özel hayatına saygı’ gerekçesiyle hafta boyunca basın mensubu alınmadı. Hürriyet’in girmeyi başardığı Trump International’ın bir anlamda kozmik odası kişiye tören ve balo davetiyelerinin dağıtıldığı ‘lounge’dı. ‘Aile ve dostlarla’ sınırlı listede ismi bulunmayan kimse salona alınmadı.

CANSU ÇAMLIBEL VE HÜRRİYET YAZARLARI YEMİN TÖRENİNDEN CANLI YAYINDA

İşte Donald Trump’ın kozmik odası

BU OBAMA DA BİR TÜRLÜ VEDALAŞAMADI!
İçerde bulunduğumuz anlarda Barack Obama’nın Beyaz Saray’daki son basın toplantısı devam ediyordu. Trump ailesine yakın oldukları hal ve tavırlarından anlaşılan davetliler Obama’yı ‘Bu da hala neden konuşuyorsa. Kaç basın toplantısı yaptı hala devam edemedi’ türünden yorumlarla göz ucuyla seyrettiler. Sohbetlerin ana konusu açık havada Kongre binasında düzenlenecek olan yemin töreni sırasında yağmur yağıp yağmayacağıydı. Özellikle yüz estetikleriyle dikkat çeken kadınlar birbirlerine Trump ve eşi Melania’nın Sinatra’nın ‘My Way’ şarkısıyla ilk dansı yapacakları baloda giyecekleri tuvaletleri tarif ediyordu.

Haberin Devamı

ÖZEL DAVETLİLERE BAŞKANLIK ARMALI HEDİYELİKLER
Trump ailesinin yakın çevresine Kongre binasında Trump’ın yemin edeceği balkonun hemen altındaki oturmalı bölüm için davetiye verildi. Davetiyelerle birlikte verilen paketlerde üzerinde Beyaz Saray’ın resmi bulunan hediyelikler verildi. Paketin içinden seramik taşınabilir bir kahve kupası, başkanlık armalı bir polar battaniye, beyaz deri kaplı bir ajanda ve Blair House’ın tarihini anlatan bir kitap bulunuyor.

İşte Donald Trump’ın kozmik odası

Haberin Devamı

LOBİDE DEVASA AMERİKAN BAYRAĞI
Trump International lobisinde ise törene davetli olmasalar bile bu tarihi haftada Trump ailesinin etrafındaki havayı solumak istedikleri için yüksek oda fiyatlarını göze alan zengin kitle göze çarpıyordu. Lobiye asılan devasa Amerikan bayrağı Trump’ın seçim kampanyası boyunca işlediği ‘Amerika’yı Yeniden Büyük Yapalım’ temasına hayli uygundu.

İşte Donald Trump’ın kozmik odası

İşte Donald Trump’ın kozmik odası

Kongre binasının bahçesindeki yemin törenini izlemek isteyen on binlerce kişi, National Mall parkında toplanmaya başladı.

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!