İşte centilmen

Mine Narin, eşi Bülent Verdi’den boşandıktan sonra davetlere genellikle tek başına katılır oldu. Geçtiğimiz gece ise, Rahmi Koç Sanayii Müzesi’ndeki defileyi izlemeye arkadaşı Ömer Karacan’la geldi. Karacan ile Narin arkadaşlıklarının sevgi ve saygı çerçevesinde sürdüğünü belirttiler.

Selin annesinin arabasıyla geziyor

Ulus 29 ve Nişantaşı Beymen Brasserie’nin sahibi Metin-Zeynep Fadıllıoğlu çiftinin kızı Selin Fadıllıoğlu, Geyre Vakfı’nın düzenlediği defileyi izlemeye babası Metin Fadıllıoğlu ile geldi. Annesi Zeynep Fadıllıoğlu’nun 34 ZF 2929 özel plakalı Ford Focus marka arabasını kullanıyordu Selin Fadıllıoğlu.

Evlilik hazırlıkları

Galatasaray’ın ünlü futbolcusu Volkan Aslan, iki yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Merve Ata ile Reina’da eğlendi geçtiğimiz gece. Volkan, Merve Ata ile önümüzdeki yıl evlilik planları yaptığını belirtti.

Kızlar eğlencede

Müteahhit Hasan Erdem’in kızı Öykü Erdem, eski sevgilisi Umut Elçioğlu’nun Tuba Ünsal’la aşk yaşamaya başlamasından beri, arkadaşı Helin Avşar’la geziyor. İki kız, Harbiye’deki Cahide-Balkon 15’de geçtiğimiz gece masaların üzerinde coştu. Bekarlığa veda gecesi düzenleyen bir arkadaşlarının davetine katılan Erdem ile Avşar, müziğin etkisiyle kıvrak figürler sergiledi. Bu arada Cahide-Balkon 15’in son günlerde birbirinden renkli doğum günü kutlamalarına ve bekarlığa veda gecelerine ev sahipliği yaptığını hatırlatayım.

Saçlarını elbisesinin rengine boyadı

Monique Benardete, Sütlüce’deki Rahmi Koç Sanayii Müzesi’nde, Geyre Vakfı’nın yürüttüğü Afrodisias kazılarına yardım amacıyla düzenlenen defileye gitti. Benardete giydiği kiremit rengi elbisesine uygun boyatmıştı saçlarını. Christian Dior imzalı altın sarısı renkli ayakkabı, çanta ve bileziğiyle tamamladığı aynı renkten elbisesi ve saçıyla oldukça şıktı Monique Hanım.

Hayranları çuvallarla yiyecek gönderiyor

Oktay Kaynarca, ‘Kurtlar Vadisi’ adlı dizideki mafya babası Çakır rolüyle tüm Türkiye’nin sevdiği bir karakter yaratmıştı. Çakır dizide öldü ama Kaynarca eskisinden daha iyi yaşıyor. Ulus’taki evine her gün hayranlarından yiyecek geliyor. Türkiye’nin her yerinden nohut, bulgur, salam, yöresel yemekler tatlıların çuvallarla, kolilerle geldiği Oktay Kaynarca’ya Almanya’dan bir hayranı 10 koli sucuk yolladı. Kaynarca, ‘Aylarca markete gitmesem evdekiler benim ve misafirlerimin karnını doyurmaya yeter’ diyor.

Harleycilerden hatıra ormanı

Harley Davidson motosiklet sahipleri, Dünya Çevre Haftası’nda, Harley Owners Group Türkiye, TEMA Vakfı ve Uluslararası 118-+ Lions Federasyonu Çevre Komitesi işbirliği ile H.O.G. Hatıra Ormanı oluşturuyor. Harleyciler, yarın Parkorman’da hep birlikte yapacakları brunch’ın hemen ardından kendi ağaçlarını kendileri dikmek üzere Kınalı Kavşağı’nda buluşup Beykoz’a gidecekler.
Yazarın Tüm Yazıları