İŞTE CENNET

Güncelleme Tarihi:

İŞTE CENNET
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2000 00:00

Haberin Devamı

Antalya'da bir günde iki mevsim yaşanıyor

DOĞAL ve tarihi güzellikleriyle Türkiye'nin gözbebeği olan Antalya, iklimiyle de şaşırtıyor. Aralık ayının sonlarına yaklaştığımız şu günlerde kent merkezinde havuza giren ve yüzmenin keyfini çıkaranlar, otomobilleriyle 45 dakika yolculuğun ardından Saklıkent'te kayak yapabiliyor.

SICAKLIK 22 DERECE

Tükiye'nin ve avrupanın büyük bölümünde soğuk ve yağışlı kış günleri etkili olurken, Antalya'da ise yazdan kalma günler devam ediyor. Hava sıcaklığının 21-22 derece dolayında olması tatilcilerin kış ortasında havuz keyfi yapmasına imkan tanıyor.

HAVALARIN ETKİSİ

Aralık ayında ılık havaların etkisindeki Antalya'nın en güzel özelliği aynı günde hem denizde yüzüp, hem de Beydağları'nda kayak yapma imkanının olması. Sahilde yüzerek güneşlenen bir kişi, isterse kısa süre sonra dağda kayak yapabiliyor.

Sabah Falezler öğlen Saklıkent

SERİN HAVUZ

Esline Ajans'ın mankenleri saat 10.30'da Falez Otel'in havuzunda buluştu. Hilal İlgin, Deniz Cozur, Selda Temelli, Carolin Mett, Emel Sayın, Gülşah Candan, Meltem Akveren ve Sibel Sayın kendilerini havuzun serin sularına bıraktılar.

KAR KEYFİ

Güneşlenen ve şakalaşan mankenler, daha sonra otobüse binerek 45 dakika sonra Beydağları'nın zirvesindeki Saklıkent Kayak Merkezi'ne ulaştı. Kayak ve kızak yapan birbirinden güzel mankenler, karların üzerinde çocuklar gibi oynadılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!