İşte bütçe işte hedef

Güncelleme Tarihi:

İşte bütçe işte hedef
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2015 00:41

Galatasaray yönetimi, mali tablo nedeniyle sadece stoper transferini onayladı.Semih, Koray ve Chedjou’nun yokluğu yüzünden Hamza Hamzaoğlu takviye istedi. Cimbom, Bursa’dan Serdar Aziz’i ilk sıraya koyarken, Serdar Taşçı’yı da listeye aldı.

Haberin Devamı

G.SARAY’da sakatlık kabusu, tüm planları değiştirdi. Hamza Hamzaoğlu, 2 transfer birden istedi. Sarı kırmızılılarda toplanan üçlü zirve, 2.5 milyon Euro’luk bütçe belirledi. Ocak ayı başında ‘transferi pas geçme’ kararı alan Cimbom’da tablo değişti. Semih ile Koray’ın hazırlık maçlarında yaşadığı sakatlıklar, Chedjou’nun da Afrika Kupası’nda olması, Hamzaoğlu’nun talepte bulunmasına yol açtı.
Stoper alınmaması hâlinde kritik Rize, Bursa ve Eskişehir maçlarına Hakan ile Melo’dan oluşan ‘devşirme stoper’ hattı ile çıkmak zorunda kalacak Hamzaoğlu, Burak’ın sakatlığı nedeniyle bir de forvet istedi.

FORVET TAKViYESi ONAYLANAMADI

HAMZAOĞLU’nun istekleri üzerine Galatasaray’da Duygun Yarsuvat, Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst zirvesi gerçekleşti. Sakatlıklar ve olağanüstü durum üzerine ‘transfer’ konusu yeniden görüşüldü. Üç önemli isim, teknik heyetin transfer talepleri hakkında nihai kararını verdi. Yarsuvat ile Albayrak, “Elbette teknik heyet bu tabloda oyuncu istemekte haklı. Ama bütçemiz yok. 4-5 milyon Euro gibi bir parayı transfere veremeyiz” görüşünde birleşti.
Sarı kırmızılı yönetim, forvet transferini ‘yetersiz bütçe’ nedeni ile onaylayamadı. Ancak ‘stoper krizi’ üzerine kurmaylar, maksimum 2.5 milyon Euro’luk bir bütçe belirledi.

Haberin Devamı

ALBAYRAK, BÖLÜKBAŞI iLE GÖRÜŞECEK

SARI kırmızılılar, stoper için Hamza Hamzaoğlu’na sunulan 2.5 milyon Euro’luk bütçeye uygun bir stoper bulunursa kadrosuna katacak. Cimbom’un gözü şu anda Serdar Aziz’de... Abdurrahim Albayrak, Serdar için Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile görüşecek. Serdar Aziz için en fazla 2.5 milyon Euro bonservis rakamına çıkılacak. Transfer olmazsa Galatasaray, Spartak Moskova’da oynayan Serdar Taşçı’yı kiralayacak.
Serdar Taşçı, bu sezon Spartak Moskova’da 12 maçta oynadı. G.Saray, ‘B planı’ olarak gördüğü 28 yaşındaki oyuncuyu da kadrosuna katabilir.

Mustafa ve Selim listede yer almıyor

GALATASARAY yönetimi, menajerlerin önerdiği Trabzonsporlu Mustafa Yumlu ve Konyasporlu Selim Ay gibi futbolcuların transferini düşünmüyor. Mustafa Yumlu, bordo mavili ekipte yönetimin kararı ile kadro dışı bırakılmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!