İşte Beşiktaş'ın yeni yönetim kurulu listesi

Güncelleme Tarihi:

İşte Beşiktaşın yeni yönetim kurulu listesi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2016 18:11

Beşiktaş Kulübü Başkanı ve Başkan Adayı Fikret Orman, 16 Haziran'da yapılacak olan Olağan Seçimli Genel Kurul için yönetim kurulu listesini Akaretler'deki kulüp binasına gelerek Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz'e teslim etti.

Haberin Devamı

Ziyarette Fikret Orman'a İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Yeni Stadyum Projesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Asbaşkan Umut Güner, Genel Sekreter ve Kartal Yuvaları Komitesi Üyesi Metin Albayrak, Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı da eşlik etti.

ORMAN'IN YAPTIĞI AÇIKLAMADA;
"Pazar günü yapılacak olan seçim için son listemizi verdik. Ana kriterlerimiz Beşiktaş'a maddi ve manevi katkı sağlayacak olan arkadaşlar olması haricinde uyumlu çalışabileceğimiz arkadaşlar olmasına dikat ettik. Zor bir süreç. Bundan 14 ay önce yönetim kurulu listesini yaparken bu kadar zorlanmamıştım. O zaman yönetime girmek isteyen az kişi vardı. Fakat şu anda daha çok kişi listeye girmek istedi. Güzel bir yönetim kurmaya çalıştık. Hayırlı olsun" dedi.

Divan Kurulu Başkanı Yaçın Karadeniz ise, "İnşallah güzel bir seçim olur. Beşiktaş'a yakışır şekilde bir seçim olmasını temenni ediyorum" diyerek Fikret Orman'ın yönetim kurulu aday listesini teslim aldı ve yönetim kurulu listesini Fikret Orman'dan aldığına dair "alındı" belgesini verdi.

Haberin Devamı

İŞTE FİKRET ORMAN'IN YÖNETİM KURULU LİSTESİ

ASİL ÜYELER
Umut Güner
Hakan Kalkavan
Ahmet Nur Çebi
Deniz Atalay
Metin Albayrak
Ahmet Ürkmezgil
Ahmet Cihat Humuşoğlu
Erdal Torunoğulları
Berk Hacıgüzeller
Hüseyin Mican

YEDEK ÜYELER
Erdal Karacan
Emre Kocadağ
Hakan Özköse
Candaş Tolga Işık
Şafak Mahmut Yazıcıoğlu

LİSTE DIŞI KALANLAR
Mete Vardar
Ahmet Kavalcı
Faik Akdil
Berkan Gocay
Melih Sami Esen
Yalçın Kaya Yılmaz

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!