İşte Beşiktaş'ın muhtemel Napoli maçı 11'i

Güncelleme Tarihi:

İşte Beşiktaşın muhtemel Napoli maçı 11i
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2016 15:27

Beşiktaş'ta hesaplar, Napoli ile deplasmanda oynanacak Şampiyonlar ligi B Grubu maçında galibiyet, en azından İtalya'dan beraberlikle dönülmesi üzerine yapılıyor.

Haberin Devamı

Siyah beyazlı takımın teknik patronu Şenol Güneş, Avrupa kupalarında evinde oynadığı son 18 maçı kaybetmeyen grup lideri İtalyan takımının özelliklerini futbolcularına ezberletirken, sahaya süreceği on biri de büyük ölçüde şekillendirdi.

Beşiktaş'ta Napoli maçı öncesinde Oğuzhan Özyakup dışında eksik bulunmuyor. Galatasaray maçında sakatlanan ve bir süredir takımdan ayrı bireysel çalışmalar yapan Oğuzhan, Napoli karşılaşmasında da forma giyemeyecek.

Teknik direktör Şenol Güneş'in Napoli karşısında kalede Fabri'ye görev verip, savunma bloğunu Beck, Marcelo, Tosic ve Caner dörtlüsünden oluşturması bekleniyor.

Tecrübeli teknik adamın orta saha ve hücum hattında ise Gökhan İnler, Atiba Hutchinson, Talisca, Quaresma, Olcay ve Cenk Tosun'u sahaya süreceği tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

Bu arada Beşiktaş, Napoli maçı için İtalya'ya ulaşım sponsoru firma Türk Hava Yolları'nın, siyah beyaz renkler ve kulüp armasıyla giydirilen Anadolujet uçağıyla gitti. Yolculuk öncesi sponsor firma, Beşiktaş için uçağın önünde bir uğurlama töreni gerçekleştirdi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulüp televizyonuna Napoli maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Zor maç tabi. Napoli çok iyi takım. Lige de iyi bir başlangıç yaptı. Beşiktaş çok büyük bir camia. Zor bir maç olacak. Her sonuç olabilir. Elimizden geleni yapacağız. Artık söz teknik ekibimizde ve futbolcularımızda" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!