İşte Benim Stilim'de kim elendi? Sürpriz sonuç

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilimde kim elendi Sürpriz sonuç
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2017 19:37

İşte Benim Stilim, bugün haftanın finali bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Jüriden en az oyu alan isim hayallerine ve programa veda ederken en çok puanı alan yarışmacı 10 bin TL’lik çekin de sahibi oldu. Peki, İşte Benim Stilim’de kim elendi? Çekin sahibi kim oldu? İşte Benim Stilim haftanın finali bölümünde yaşananları özetledik.

Haberin Devamı

İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez, Kerimcan Durmaz’ın jüri üyeliğini, Öykü Serter'in ise sunuculuğu üstlendiği İşte Benim Stilim, rengarenk bir eleme bölümüyle ekrana geldi. ‘Yaza Merhaba’ konseptine uygun kombinler yapan yarışmacılar, kareografileriyle de Jüri üyelerini etkilemek için büyük bir çapa gösterdiler. Kimi yarışmacıların gösterileri izleyenler tarafından beğenilirken, bazı isimler ise beklentilerin altında, vasat bir performans sergiledi. Jüriden en düşük puanı alan isim İşte Benim Stilim macerasını noktalarken; en çok beğenilen yarışmacı 10 bin TL’lik çekin de sahibi oldu.

İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM ELENDİ?

Birbirinden renkli ve eğlenceli dakikaların yaşandığı haftanın finali bölümünün sonuna doğru jüriden en az oyu alan ve en düşük puanı alan yarışmacı Bahar Candan oldu. En yüksek puan ile haftanın birincisi olan isim ise Merve Sevin oldu. Heyecan dolu programın formatının değişmesinden dolayı artık eleme olmuyor. Elemeyle ilgili detaylar değişti. Artık sadece jüri üyelerinin kararıyla eleme yapılıyor. Yani jüri kimi elemek isterse ortak karar alıp o ismi eliyorlar.

Haberin Devamı

Programın jüri üyelerinden olan Kemal Doğulu, haftaya 2 kişiyi eleyebileceklerini belirtti.

İşte Benim Stilim haftanın finali bölümünde 10 bin TL'yi alacak isim belli oldu. Jüriden en çok puanı alarak birinci seçilen Merve Sevin çeki kazandı.

HAFTANIN FİNALİ KONUKLARI

İşte Benim Stilim eleme bölümlerine ünlü konuklar da programa renk katmaya devam ediyor. Programa katılan televizyon ve müzik dünyasının ünlü isimleri stüdyodakileri eğlendirirken, yarışmacıların elenme kaygısını bir nebze de olsa azaltıyor. İşte Benim Stilim ‘in 7 Mayıs tarihli bölümüne; Devran İskender, Şimay ve Seçkin konuk oldu. Hem ekran başındakiler hem de jüri ve yarışmacılar bu üç ismin şarkılarıyla eğlendi.

BAKMADAN GEÇME!