İşte Benim Stilim’de kim elendi? Diskalifiye edilen isim kim?

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilim’de kim elendi Diskalifiye edilen isim kim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2017 15:44

İşte Benim Stilim’in dün ekrana gelen eleme bölümüne diskalifiye açıklaması damga vurdu. Programın sunucusu Öykü Serter, yarışmacılardan birinin diskalifiye edildiğini açıkladı. Bir kişi eksik başlayan gecenin sonunda ikizler Aylün-Selin Ençok kardeşler ve Müşerref Aydoğdu eleme potasına kaldı. Peki, İşte Benim Stilim’de kim elendi? Diskalifiye edilen isim kim? İşte Benim Stilim eleme gecesine dair merak edilenler detayda!

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim mücadelesi şaşırtıcı gelişmeleriyle devam ediyor. Sevilen moda programının yapılan gala bölümünde sürpriz dakikalar yaşandı. Kemal Doğulu, Ivana Sert, Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez ve Kerimcan Durmaz'ın jüri koltuğunda oturduğu İşte Benim Stilim’in gala bölümünün ilk dakikalarına Öykü Serter’in yaptığı açıklama damga vurdu. Öykü Serter, yarışmacıların çizgi film konseptiyle podyumda boy göstereceği gecede bir kişinin diskalifiye kararı nedeniyle eksik olduğunu açıkladı. Peki, o isim kimdi? İşte Benim Stilim’de kim elendi?

Öykü Serter, diskalifiye edilen ismi şu sözlerle açıkladı; “Gülce Gala'da bizimle birlikte değil. Hafta içi yayınlarda da takip etmişsinizdir. Daha önce üç kere uyarı alan Gülce'yi, son olarak mazeret bildirmeden çekime gelmediği için diskalifiye etmek durumunda kaldık. Pazartesi sürprizli yarışmacılar bizimle birlikte olacak. Keşke böyle bir şey yaşanmasaydı. Ancak şov devam eder. Sorumluluk bir insanın karakterinin en önemli özelliklerindendir.” 

Haberin Devamı

İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim Haftanın Finali'nde tüm adaylar çizgi film konseptine uygun kostümler giydi, jüriden en düşük puanı alan yarışmacılar da elenme adayı oldu. Bir ismin eleme adayı olmaktan arkadaşları tarafından kurtarıldığı İşte Benim Stilim haftanın finali bölümünde geri kalan yarışmacılarsa jüri karşısına çıktı. Potanın en düşük puanını alan yarışmacıları Müşerref Aydoğdu, Aleyna Eroğlu ve Aylin-Selin Ençok podyumdakini yerini aldı. Arkadaşları tarafından potadan kurtarılan Aleyna ERoğlu, 1 hafta daha yarışmada kalmaya hak kazandı. İşte Benim Stilim'in eleme bölümünde jürinin verdiği kararla Aylin Selin Ençok kardeşler yarışmaya veda etti. 

 

BAKMADAN GEÇME!