İşte Benim Stilim’de kim elendi? 2017 İşte Benim Stilim finalistleri kimler oldu?

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilim’de kim elendi 2017 İşte Benim Stilim finalistleri kimler oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2017 15:23

İşte Benim Stilim’de kim elendi? sorusuna yanıt dün yayınlanan bölümle geldi. 21 Mayıs tarihli, bölümde hem eleme hem de yarı final heyecanı yaşandı. Mezuniyet konseptiyle jüri karşısına çıkan yarışmacılar kareografileriyle de fark yaratmaya çalıştı. Gecenin sonunda iki isim birden hayallerin veda etti. Yarı finalde yaşananlar ve 2017 İşte Benim Stilim finalistleri detayda!

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim 21 Mayıs Pazar günü  yarı final bölümüyle izleyici karşısına çıktı. İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez, Kerimcan Durmaz’ın jüriliğini üstlendiği programda büyük final öncesi son eleme yapıldı, finalistler belirlendi. Mezuniyet konseptiyle jüri karşısına çıkan yarışmacılar, hem 10 bin TL’lik çekin sahibi olabilmek hem de finalist olmak için yarıştılar. Peki, İşte Benim Stilim’de kim veya kimler elendi? Bu sorunun yanıtı ve İşte Benim Stilim finalistleri detayda!

Mezuniyet konseptiyle jüri karşısına çıkan yarışmacılar kıyasıya bir mücadele içine girdiler. Jürinin beğenmediği iki isim hayallerine ve programa veda ederken; konseptiyle jürinin kalbini fetheden yarışmacı 10 bin TL’lik çeki de almaya hak kazandı. İşte Benim Stilim haftanın finalinde 10 bin liralık ödülün sahibi Aleyna Eroğlu oldu. Büyük finale sayılı günler kala 21 Mayıs Pazar günü yapılan İşte Benim Stilim haftanın finalinde Gamze Taşkın ve Emine Aydın yarışmaya veda ederek son anda finalist olma fırsatını kaçırdı.  Böylece yarışmanın finalistleri belli oldu.

Haberin Devamı

İŞTE BENİM STİLİM FİNALİSTLERİ KİMLER OLDU?

İki ismin vedası ardından 7 isim finale kaldı. Aleyna Eroğlu, Simay Tokatlı, Burcu Yakasız, Tuğçe Ekim, Duygu Çevik, Neslihan Doğrusöz ve Merve Sevin İşte Benim Stilim’in 2017 finalistleri oldu.

HAFTANIN FİNALİ KONUKLARI

İşte Benim Stilim eleme bölümlerine ünlü konuklar da programa renk katmaya devam ediyor. Programa katılan televizyon ve müzik dünyasının ünlü isimleri stüdyodakileri eğlendirirken, yarışmacıların elenme kaygısını bir nebze de olsa azaltıyor. İşte Benim Stilim ‘in yarı finaline Berdan Mardini ve Ece Gürsel konuk oldu.

 

BAKMADAN GEÇME!