İşte Benim Stilim All Star’da Finale Kimler Kaldı?

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilim All Star’da Finale Kimler Kaldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2015 15:59

İşte Benim Stilim All Star final heyecanı başlıyor! İşte Benim Stilim All Star’da kimler finale kaldı? İşte Benim Stilim All Star’ın yarı finalinde elenen yarışmacılar kimler? İşte Benim Stilim All Star ile ilgili merak edilenler haberimizde!

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı’nın kanalında yayınlanan ve Öykü Serter’in sunuculuğunu yaptığı televizyon ekranlarının en tarz yarışması İşte Benim All Star’da yavaş yavaş sona gelindi. İzleyicilerin severek takip ettiği İşte Benim All Star yarışmasında kimler yarı finalde elendi ve kimler finale kaldı herkesin merak konusu. Peki yarışmada hangi isimler ile final heyecanı yaşayacağız? İşte detaylar!

Televizyon dünyasının en şık, en havalı ve en stil yarışma programı İşte Benim Stilim All Star’de final heyecanı başlıyor. Önceki 3 sezonda gerek tarzıyla gerekse kavgalarıyla öne çıkan yarışmacıların yer aldığı İşte Benim Stilim All Star’ın finale kalan isimleri belli oldu.

Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu ve Ivana Sert’in jüriliğini yaptığı İşte Benim Stilim All Star, geçtiğimiz 18 Aralık gecesi Öykü Serter’in sunumuyla izleyicilere yarı final heyecanı yaşattı. Heyecanın zirvede olduğu eleme gecesinde finale kalan isimler belli oldu.

Haberin Devamı

150 bin TL için birbirinden güçlü rakiplerinden kıyasıya mücadele verdiği İşte Benim Stilim All Star yarışmasında aylar süren mücadelede sona gelindi. Stil ve tarzları ile birbirinden güçlü rakiplerin yer aldığı yarışmada geçtiğimiz hafta yarı final gerçekleşti. Yarı finale kalan yarışmacılar jürilerin karşısına iki farklı konsept ile çıktı.

Finale yaklaşılan yarışmada iki isim daha büyük ödüle veda etti. Sima Şerafettinova, Nihal Canan, Ezgi Ünal ve Ayşenur Balcı’nın kaldığı elemede iki isim elendi. Sima Şerafettinova ve Ezgi Ünal’ın elenmesi ile birlikte İşte Benim Stilim’in bugüne kadar ki sezonlarında birinci olan isimlerin hepsi elenmiş oldu.

İşte Benim Stilim All Star’da Finale Kalan İsimler:

-Ayşenur Balcı

-Ayşenur Doğan

-Nihal Candan

-Özden Cerrahoğlu

-Gülşah Yılmaz

-Çiğdem Çelik

BAKMADAN GEÇME!