İşte Benim Stilim ne zaman yayınlanacak? Yeni bölüm neden yok?

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilim ne zaman yayınlanacak Yeni bölüm neden yok
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2017 12:45

İşte Benim Stilim'in yeni bölüm saati merak konusu oldu. Sevilen moda programının her zamanki saatinde yayınlanmaması üzerine araştırmalara başlayan program takipçileri, 'İşte Benim Stilim ne zaman yayınlanacak? Yeni bölüm neden yok?' gibi sorular soruyor. İşte, yarışmanın akıbeti!

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim’in  yeni bölüm akıbeti merak konusu oldu. TV8’in gündüz kuşağı programının yayın akışında yer almaması kafalarda soru işareti bıraktı. Peki, İşte Benim Stilim neden yok? Yeni bölüm ne zaman? 

İşte Benim Stilim yeni bölüm fragmanı yayınlandı ancak sevilen moda programının kendi saatinde ekranda olmaması merak uyandırdı. Peki, Kemal Doğulu, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kerimcan Durmaz'ın jüri koltuğunda oturduğu İşte Benim Stilim’in yayın saatinde değişikliğe gidildi. Farklı formatı ve renkli yarışmacılarıyla dikkat çeken İşte Benim Stilim’in yeni bölüm 15.30’da yayınlanacak.

İşte Benim Stilim’in eleme bölümü 30 Nisan Pazar günü yayınlandı. Nefes kesen bir mücadelenin yaşandığıİşte Benim Stilim'de en az puanı alarak son üçe kalan isimler Tuğçe, Duygu ve Deniz oldu. Yarışmacılar Duygu'nun adını vererek elemek potasından kurtarırken Tuğçe ve Deniz jüri karşısına çıktı. Jürinin ortak kararı ile Deniz Serkanova yarışmaya veda etti. 

BAKMADAN GEÇME!