İşte Benim Stilim eleme gecesinde sürpriz konuk

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilim eleme gecesinde sürpriz konuk
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 12:54

Hafta içi her gün TV8 ekranında yayınlanan İşte Benim Stilim'de Cuma akşamları eleme gecesi düzenleniyor. Bu haftaki eleme gecesinin sürpriz konuğu ise İzzet Yıldızhan. İşte Benim Stilim eleme gecesi ayrıntıları haberimizde.

Haberin Devamı

Ekranların sevilen yarışması “İşte Benim Stilim Yeni Sezon” 25 Mart Cuma akşamı “Eleme Gecesi” ile TV8 ekranlarında sizlerle buluşuyor.

Eleme Gecesi’nin bu haftaki konuğu; İzzet Yıldızhan...

İzzet Yıldızhan’ın konuk olduğu “Eleme Gecesi”nde jürinin oylaması ile yarışmacılardan kim elenecek? Konsept; Dans…

Nur Yerlitaş, İvana Sert, Hakan Akkaya, Uğurkan Erez ve Öykü Serter’le “İşte Benim Stilim Yeni Sezon Eleme Gecesi” 25 Mart Cuma 23.15’de TV8’de

Yayın Tarihi : 25 Mart Cuma 

Yayın Saati  : 23.15 

İŞTE BENİM STİLİM YARIŞMACILARI..

Özge Sarı, Tuğba ildiz, Zeynep Vuran, Dicle Turgal, Melike Çamlıoğlu, Dilara Rabiya Yaşar, Meral Avcı, Esin Çepni, Yağmur Taktaş, Selay Topçuoğlu, Bahar Candan, Yeşim Aydın, Ayshan Ojaghverdiyeva, Lara Su Özsoy, Damla Okuklu, Berrak Deniz

Haberin Devamı

18 MART CUMA YARIŞMAYA KİM VEDA ETTİ?

işte Benim Stilim 18 Mart Cuma akşamı yayınlanan eleme gecesinde eleme potasına haftanın en düşük puanını alan Dilara Yaşar,Yeşim Aydın ve Bahar Candan çıktı. Bu üç isme yarışmacılar arasında yapılan oylama sonucu Lara Özsoy da katıldı. Son olarak jüri karşısına çıkan 4 ismin arasında programa vedan eden kişi jürinin ortak kararıyla Dilara Yaşar oldu.

 

BAKMADAN GEÇME!