İşte Benim Stilim All-Star'da kim elendi?

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilim All-Starda kim elendi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2015 12:00

İşte Benim Stilim All-Star 11 Aralık Eleme Gecesi'nde bir kişi daha büyük ödüle veda etti. Finale yaklaşılan yarışmada, yarışmaya sonradan dahil olan isim ayrıldı. Gülay Hançer,Gülşah Yılmaz ve Nihal Candan sona kaldığı elemede kurtulan kişi Nihal Candan oldu.

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim All star Yarışmasında finale dogru geri sayıma başlarken son elemede giden isim Gülay Hançer oldu.

İşte Benim Stilim All-Starda kim elendi


GÜLAY'IN VEDASI

İşte Benim Stilim de bu haftaki eleme gecesinde Gülşah Yılmaz ile Gülay Hançer ise elenmemek için en şık şekilde podyuma çıktı. Yarışmacılardan yorum alan ikili daha sonra juri karşısına çıktı ve elenen isim Gülay oldu. 

İşte Benim Stilim All-Starda kim elendi


ŞIKLIK YARIŞI

Gülşah Yılmaz ve Gülay Hançer elenmemek için en iyi ve en şık halleriyle yeniden podyuma çıktı. Önce yarışmacıların karşısına geçip kombinlerine yorum alan iki isim daha sonra jüri karşısına geçti.Yarışmaya veda eden isim Gülay Hançer oldu.

GECENİN ŞANLISI NİHAL

İşte Benim Stilim de bu haftaki eleme gecesinde Gülay Hançer,Gülşah Yılmaz ve Nihal Candan eleme potasındaydı ve podyuma bir zamanlar konsepti ile çıkarak geçer not almaya çalıştı. 3 yarışmacı arasından Nihal Candan yarışmacılarca elenmekten kurtarıldı.

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim All-Starda kim elendi


10 BİN TL'NİN SAHİBİ

Haftanın ödülü için yapılan yarışmada ise kazanan Ayşegül Doğan oldu ve 10 bin tl nin sahibi oldu.




İŞTE BENİM STİLİMDE ŞOK AYRILIK


TV8'de yayınlanan İşte Benim Stilim'de tam anlamıyla bir şok yaşandı. Ocak'tan sonra ünlülerin yarışacağı yarışmada juri şoku yaşandı. Yeni sezon için yapılan görüşmelerde ücret konusunda anlaşamayan Nur Yerlitaş yapımdan ayrıldı.  Yarışmanın jürilerinden Kemal Doğulu'da ani bir kararla istifa etti. Yerlitaş ve Kemal Doğulu’nun yerine Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya oturacak.