İşte Benim Stilim All Star izle | Kamera arkası görüntüleri güldürdü!

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilim All Star izle | Kamera arkası görüntüleri güldürdü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2015 15:16

“İşte Benim Stilim All Star” Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve sunucusu Öykü Serter ile ekranlara gelmeye devam ediyor. TV8 ekranlarında izlenen 'İşte Benim Stilim All Star'ın kamera arkasında neler yaşandı? İşte o anlar...

Haberin Devamı

Hafta boyunca stilleri ile rekabet eden yarışmacılar çekimler sırasında oldukça eğlendi. Ayrıca bu sene rekabetin rengi de değişti. All star'da üç sezonun en iyileri, yeni kurallarla daha büyük ödüller için yarışıyorlar.

Podyuma çıkan yarışmacılar, jürinin karşısında en düşük puanı almamak ve üzgün surat rozetini takmamak için yarışıyor. Üzgün surat rozeti takılan yarışmacılar ise eleme gecesinde elenme heyecanını yaşıyor.

'İşte Benim Stilim All Star' kamera arkası görüntüleri - izle

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim yeniden başladı. 3 sezonun en iddialı isimleri İşte Benim All Star'da yer alıyor. Peki bu isimler kimler?

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR YARIŞMACILARI

AYŞENUR BALCI

İşte Benim Stilim'in ilk sezon yarışmacılarından olan Ayşenur Balcı, 1995 doğumlu. Yarıştığı dönemde giydiği kıyafetler kadar dahil olduğu polemikleriyle de ses getiren Ayşenur Balcı, yarışma sonrasında da sık sık gündeme geldi. Genç yarışmacı özellikle yarı çıplak periscope yayınıyla uzun süre magazin manşetlerine konu oldu.

Haberin Devamı

GÜLŞAH YILMAZ

1983 doğumlu olan Gülşah Yılmaz, İşte Benim Stilim'e 3. sezonda katıldı. Oryantal dansta Türkiye derecesi bulunan ve Güzel sanatlar mezun olan Gülşah Yılmaz, atıldığı sezonda birinciliğe en yakın isimdi.

NİHAL CANDAN

Nihal Candan ya da gerçek ismiyle Gülnihal Candan İşte Benim Stilim yarışmasının en sivri dilli yarışmacılarından biri. 1995 yılında Mersin'de doğan ve hukuk fakültesi öğrencisi olan Nihal Candan, İşte Benim Stilim'e "Uçurun beni Acun bey!" sözleri damgasını vurmuştu.

ÇİĞDEM ÇELİK

Yarışmacılar ile olan tartışmaları ile meşhur olan Çiğdem Çelik, İşte Benim Stilim'e ikinci sezon katılan isimlerden biriydi. 36 yaşındaki Çiğdem Çelik, daha önce yaptığı karnaval dansı ile jüriye şaşkınlık yaşatmıştı.

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim All Star izle | Kamera arkası görüntüleri güldürdü

NAZLI KAYAASLAN

İşte Benim Stilim All Star 3. sezon yarışmacılarından olan Nazlı Kayaaslan giyimi ve stili ile hafızalara kazınan isimlerden biri olmuştu. Yarışmadan bir nevi kendi isteği ile elenen Nazlı Kayaaslan, bir çocuk annesi.

AYŞEGÜL DOĞAN

İşte Benim Stilim 1. sezonunun en çok konuşulan isimlerinden biri hiç kuşkusuz Ayşegül Doğan olmuştu. Tarzından çok polemikleri ve sert çıkışları ile hatırlanan Ayşegül Doğan, 23 yaşında ve bir butik işletiyor.

GİZEM GÜLER

12 Eylül 1989 Aydın doğumlu olan Gizem Güler, İşte Benim Stilim'in rüküş kızı olarak anılıyor. 11 yaşında spora başlayan Gizem Güler basketbol, yüzme tenis gibi spor dallarıyla ilgileniyor.

Haberin Devamı

EZGİ BAYLAR

İşte Benim Stilim'in favori isimlerinden biri olan Ezgi Baylar, evli ve bir çocuk annesi. 18 bin dolarlık çantası ile uzun süre konuşulan Ezgi Baylar, katıldığı sezonda sık sık birinci olan isimlerden biriydi.

EZGİ ÜNAL

Ezgi Ünal, İşte Benim Stilim yarışmasının son sezondaki birincisiydi. Julia Roberts 'a benzetilen 26 yarışması, daha önce Alabora isimli bir yarışmada da boy göstermiş.

İşte Benim Stilim All Star izle | Kamera arkası görüntüleri güldürdü

EMEL ÖZKIZILTAŞ

İşte Benim Stilim yarışmasının ikinci sezon birincisi Emel Özkızıltaş, tarzından çok dansı ve sevimli konuşmasıyla hafızalara kazınmıştı. Asıl mesleği hosteslik Emel Özkızıltaş, yarışmacı olduğu sezonda evinin kirasını ödeyememesi ile gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

AYCAN - NURCAN ŞENCAN

İşte Benim Stilim All Star ilk sezonunun birincisi Aycan-Nurcan Şencan kardeşler, İsveç doğumlu. 3 yabancı dili ana dilleri gibi bilen Aycan-Nurcan Şencan kardeşler, yarışma sonrasında da bazı projelerde yer aldı.

ÖZDEN CERRAHOĞLU

1991 doğumlu olan Özden Cerrahoğlu, moda tasarımı eğitimi alıyor. İşte Benim Stilim 'de katıldığı sezonda sivri dile ile tanınan genç yarışmacı, Nazlı Hamarat ile olan tartışmalarıyla hafızalara kazınmıştı.

TUĞÇE ERGİŞİ

Yarışmanın en fazla 'ağlayan' isimlerinden olan Tuğçe Ergişi, 26 yaşında ve Tiyatro bölümü mezunu. Özlem Özden ve Ayşegül Doğan ile yaşadığı sert tartışmalarla İşte Benim Stilim'in en çok konuşulan isimlerinden olan Tuğçe Ergişi, elendiği hafta gösterdiği tepkiyle hafızalara kazınmıştı.

MARIA SURINA

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi olan Maria Surina, İşte Benim Stilim'in ikinci sezonunda ter dökmüştü. Dekolte konusunda yaptığı açıklamalarla şimşekleri üzerine çeken Maria Surina, yarışmacı arkadaşlarının sert tepkisiyle karşılaşmıştı. Yarışmadan bu hafta elenen isim oldu.

İşte Benim Stilim All Star izle | Kamera arkası görüntüleri güldürdü

İŞTE BENİM STİLİM'E ALTERNATİF İSİM ÖNERİLERİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!