İşte Benim Stilim 2016 Yeni Yıla Bomba Gibi Girdi

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilim 2016 Yeni Yıla Bomba Gibi Girdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2016 14:25

Televizyon ekranlarında ilgiyle izlenen, Türkiye’nin en şık, en stil ve en havalı yarışma programı İşte Benim Stilim yeni yarışmacılarıyla hız kesmeden devam ediyor. İşte Benim Stilim’de haftanın eleneni kim olacak? İşte Benim Stilim'de kim elenecek? Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim All Star’a müthiş bir finalle nokta koyan ekip, yepyeni ve çok renkli bir sezona merhaba dedi. Cuma akşamı ekranlara gelmesi beklenen İşte Benim Stilim’de haftanın eleneni kim olacak? İşte detaylar…

İşte Benim Stilim’de Yarışan Ünlüler

Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan İşte Benim Stilim’de yarışan ünlüler arasında, Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice, Neslihan Önder yer alıyor.

Oldukça başarılı, güzel, şık ve stil sahibi olan bu ünlü 16 kadın, İşte Benim Stilim 2016'da birbirleri ile yarışacaklar. 11 Hafta sürecek bu kıyasıya yarışın sonucunda içlerinden sadece biri 200 Bin Liralık ödülün sahibi olacak.

Haberin Devamı

Cuma akşamı İşte Benim Stilim 2016'da kimin elendiğini haberimizden öğrenebilirsiniz.

Yeni Jüri Üyeleri!

İşte Benim Stilim 2016 jüri üyeleri arasında Nur Yerlitaş’ın yerine Neslihan Yargıcı yer alıyor. Diğer jüri üyeleri ise; Hakan Akkaya, Ivana Sert ve Uğurkan Erez.

Hakan Akkaya İşte Benim Stilim 2016'da!

Renkli kişiliği, Moda bilgisi ve modayla ilgili başarılara attığı imzalar bir yana ekranların da tanıdığı sözünü sakınmayan, sivri dilli jüri üyemiz Hakan Akkaya İşte Benim Stilim 2016'da.

Hakan Akkaya duygularını, ''Aslında hiç gitmemiş gibi hissediyorum. 16 Yıldır ağır işçisi olduğum Moda'da kazanan yine Moda olsun. Umarım herkes çok keyif alır bu sezondan.'' diyerek ifade etti.

Neslihan Yargıcı İşte Benim Stilim 2016'da!

Stil, moda, renk söz konusuysa sektörde her zaman saygıyla bahşedilen bir güzellik, muhteşem bir kadın Neslihan Yargıcı İşte Benim Stilim 2016'da.

Neslihan Yargıcı duygularını, “Kurallarım katı. Dünya modayla, moda da dünyayla beraber dönüyor. Onun için en iyi giyineni, kıyafeti en iyi taşımaya bakarak en doğru kişiyi seçmek istiyorum.” şeklinde ifade etti.

Bu Sezon Zorlu geçecek!

İlk bölümde Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya eleştirileri ile sezonun zorlu geçeceğinin sinyallerini verdi. Hakan Akkaya tek parça elbise yerine kombin görmek istediğini söyleyerek verdiği notlarla şaşırttı.

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim 2016’da İlk Günden Gerginlik Yaşandı!

İlk bölümde Sevil Uyar ve Neslihan Önder arasında gerginlik yaşandı. Sevil Uyar’ın giydiği kombine “Seni bu halde uzaylılar bile kabul etmez” diyen Neslihan Önder’in yorumu gerginliğe neden oldu.

Üzgün Surat’ı Kim Aldı!

Gala'nın ilk “Üzgün Surat” alan yarışmacısı Esra Sönmezer oldu.

İlk bölüm heyecanının ardından podyum performansları ve stiller tek tek değerlendirildi. Jüri'den en düşük puanı alan Esra Sönmezer günün ilk “Üzgün Surat” alan yarışmacı oldu.

İşte Benim Stilim 2016 2. Bölüm Tanıtımı

 

BAKMADAN GEÇME!