İşte 50 bin YTL kazanan reklam filmi

Güncelleme Tarihi:

İşte 50 bin YTL kazanan reklam filmi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2007 13:43

Üyeleri ile interaktif iletişimin önemine inanan Yenibiriş ve Sen de Yolla tarafından düzenlenen 50 bin YTL ödüllü reklam filmi yarışması sona erdi.

Haberin Devamı

İŞTE KAZANAN VİDEO

Yarışmada birinci olmayı başaran “warnerblade” rumuzlu Burak Bakay‘ın videosu “Hızlı ve Eğlenceli Bir Reklam”, bir ayda 468.413 farklı kişi tarafından 2.442.320 kez tıklandı ve rakibi olan 89 videoyu geride bırakmayı başardı.

Yenibiriş ve Sen de Yolla'nın hazırladıkları "Sen de Yolla Yenibiriş Filmi, Tıklat Kazan 50.000 YTL'yi" sloganlı reklam yarışmasında dereceye girenler açıklandı.

Haziran ayı boyunca yayında olan videolar en çok tıklanma başarısını gösteren "Hızlı ve Eğlenceli Bir Reklam" isimli video, "warnerblade" rumuzlu yarışmacı Burak Bakay'a 50.000 YTL'lik para ödülünü kazandı. Ödül töreni dün Hürriyet Medya Towers Çetin Emeç Salonu'nda yapıldı. 

Birinciliği kazanan yarışmacı, ödülünü Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök'ün elinden alırken; kategori birincilerine de ödüllerini Reklamcılık Vakfı Koordinatörü Fisun Bargu Soner (En iyi animasyon), hurriyet.com.tr Genel Yayın Yönetmeni ve Hürriyet Gazetesi Yazarı Fatih Çekirge (En orijinal Fikir), Yenibiriş Genel Müdürü Deniz Ceylan Kılıçlıoğlu (En İyi Film ve En İyi Kolaj), Blue Jean Dergisi Yayın Yönetmeni ve Yüksek Sadakat müzik grubu üyesi Kutlu Özmakinacı (En İyi Müzik) verdi.

Haberin Devamı

Kim, nasıl kazandı?

Katılımcılar, reklam filmini çekmek için gerekli ön koşulları okuduktan sonra, hazırladıkları videoları, Sen de Yolla’ya üye olarak http://yenibiris.sendeyolla.com adresi üzerinden İnternet’e yüklediler. Yarışma videoları 1 Haziran’dan itibaren yayına alınmaya başladı ve 30 Haziran’a kadar yayında kaldı. Bu süre içinde en çok tıklanan video, 50.000 YTL’lik para ödülünü kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!