İstanbul’u sallamaya geliyor!

Güncelleme Tarihi:

İstanbul’u sallamaya geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2017 11:02

Dünyanın en ünlü DJ’lerinden BETOKO 10 Mart Cuma günü İstanbul’u The Clone’u sallamaya geliyor!

Haberin Devamı

1976'da Meksika'da Beto Cohen adıyla doğan, techno ve deep house'un önemli temsilcilerinden Dj Betoko, 10 Mart Cuma gunu Galata Koprusu altinda bulunan ve Istanbul’un en yeni konsept mekanlarindan The Clone’da elektronik muzikseverlerle bir araya gelecek. Yepyeni konsept ve ambiansıyla İstanbullular’la buluşmaya hazırlanan The Clone; tüm gece boyunca Koray T, Cagin Kulacoglu ve Betoko ile elektronik müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Bu efsane gecenin biletlerine avantajli erken satis fiyatlariyla Biletix veya Three Monkeys Fun Facebook sayfasindan ulasabilirsiniz.

http://www.biletix.com/etkinlik/UHV01/TURKIYE/tr

https://www.facebook.com/events/1783024465295764/

Betoko hakkında:

1976'da Meksika'da Beto Cohen adıyla doğan, techno ve deep house'un önemli temsilcilerinden Dj Betoko, 12 yaşından itibaren farklı müzik gruplarında gitar ve davul çalmaya başladı. 20 yaşına geldiğinde ise Guadalajara'da kendi stüdyosunun, prodüksiyon şirketinin ve modellik ajansının sahibiydi.

Haberin Devamı

2002'de Londra'ya taşınan ve elektronik müziğe geçiş yapan müzisyen, birçok başarılı DJ'i bünyesinde barındıran Wow! Records'la çalışmaya başladı. M.A.N.D.Y, Gregor Tresher, Martinez, Steve Lawler, Dubfire, Sven Vath ve Marco Carola gibi isimlerin setlerinde yer almaya başlayan Betoko'nun mix'leri, reklam filmlerinin yanı sıra CSI gibi televizyon dizileri ve Madonna'nın Sticky N Sweet turnesinde de kullanıldı.

2012 yılında yayınladığı Raining Again Youtube'da 19 milyondan fazla izlenirken Meksikalı DJ, U So Fine teklisi ve Dance On My Feet adlı EP'yle başarısını sürdürdü. Kariyeri boyunca dünyaca ünlü festivaller ve kulüplerde sahne alan Betoko'nun 2015'te yayınladığı Phobik EP'si, "Techno'nun geleceği" olarak adlandırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!