İstanbul'u dinliyorum

Dr. Nilgün GEDİKOĞLU
Haberin Devamı

3 Aydır elektrik faturası gelmiyor

DİKİLİTAŞ, FATİH

İki semtte, Fatih ve Beşiktaş-Dikilitaş'ta ortak bir sorun var. Fatih, Ayvansaray, Karabaş Mahallesi Bostan Sokak ile Beşiktaş, Dikilitaş, Bestekar Sokak'ta oturanlar üç aydır elektrik faturalarının gelmediğini belirtiyorlar.

Fatih'li okurumuz (Bostan Sokak, Aşık Kutlu Apt.) faturaların toplu halde çöpe atıldığını görenlerin olduğunu söylüyor da söylüyordu.

Yıllardır voltaj düşüklüğü

MECİDİYEKÖY

Şişli , Mecidiyeköy Mahallesi'nde oturduğunu belirten bir okurumuz, Eski Osmanlı Sokak'ta trafo eksikliği nedeniyle yıllardır düşük voltaj sorunu yaşandığını belirtiyor. Okurumuz, voltaj düşüklüğü nedeniyle evindeki bütün elektrikli aletlerin bozulduğunu söylüyor ve yetkililere birçok kez yazılı başvuru yapmış olmalarına rağmen bir sonuç alınamadığını ifade ediyor. Üstelik semtlerinde yeni yapılan konut ve iş yerlerinin gitgide çoğalması yüzünden sorunlarının daha da arttığını belirten okurumuz, bir kaç yıl önce inşa edilen trafonun bir fark yaratmadığını söyleyerek ilgililerin konuya eğilmesini istiyor.

Kapalı durağa ihtiyaç var

İSTİNYE

İstinye, İskele Durağı'nda bekleyen yolcular epey mağdur durumda. Sütünlarımızda daha önce de semt sakinlerinin sornlarını dile getirmiştik. Ancak faks gönderen okurlarımız bir gelişme olmadığını belirterek isteklerini yineliyorlar.

İstinye, sahil tarafındaki otobüs durağının açık olması, her şeyden önce hava koşulları yüzünden bekleyenler için sorun. Öte yandan araçların park etmesi yüzünden durağın ve bekleyenlrin fark edilmemesi yolcuların otobüsleri kaçırmasına neden oluyormuş.

Okurlarımız, yolun karşı tarafına yerleştirilen kapalı durağın, sahil tarafına da yerleştirilmesi için ilgililerin dikkatini çekiyor.

TEL: 0 800 219 60 48 FAKS: 0 212 677 03 98

E-MAİL: ngedik@hurriyet.com.tr

Yazarın Tüm Yazıları