İstanbulspor 91. yaşını efsanelerle kutladı

Güncelleme Tarihi:

İstanbulspor 91. yaşını efsanelerle kutladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2017 14:36

İstanbulspor 91. yaşını efsanelerle kutladı

Haberin Devamı

İSTANBUL (DHA) - TÜRK futbolunun köklü kulüplerinden İstanbulspor, 91. kuruluş yıl dönümünü İstanbul Lisesi Vakfı ve mezunlarının yanı sıra iş, sanat, siyaset ve spor dünyasının önde gelen isimlerinin katılımıyla kutladı.

İstanbulsporlular Derneği Başkanı Mustafa-Beste Yurttaş ev sahipliğinde Conrad Otel'de düzenlenen geceye İstanbulsporlu yöneticiler ve eski futbolcular, Beşiktaşlı yöneticiler Ahmet Nur Çebi, Ahmet Ürkmezgil, Metin Albayrak, Hakan Özköse, Şafak Yazıcıoğlu, Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, iş adamı Sadettin Saran ve bir çok davetli katıldı.

Türk sporuna katkısı olmuş sporculara plaket verilen gecede, Cemil Turan ve Alparslan Eratlı gibi efsane isimler geceye renk kattı.

Behzat Gerçeker ve ENBE Orkestrası da sahne alarak keyifli bir gece yaşandı.

Beşiktaş yöneticisi Ahmet Ürkmezgil, İstanbul Lisesi zamanında hem futbolcu hem yönetici olarak görev yaptığı İstanbulspor'a gönülden bağlı olduğunu söylerken, "İnşallah İstanbulspor eski günlerine geri döner" dedi.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise, "Futbolcu olarak, kaptan olarak 4 sene hizmet ettim ve 2 şampiyonluk yaşadım, sonrasında yardımcı antrenörlüğünü yaptığım İstanbulspor, elit ve saygı duyulması gereken bir camiadır" diye konuştu.

İstanbulsporlular Derneği Başkanı Mustafa Yurttaş ise İstanbul ve Türk futbolunun en köklü kulüplerinden İstanbulspor'da, geçmişte Türk futbolunun güzide isimlerinin ter döktüğünü hatırlatarak; "Hedefimiz saygın ve başarılı bir kulüp olmaya devam etmek" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!