İstanbullu Gelin 24 bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm fragmanında şoke eden olay!

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin 24 bölüm fragmanı yayınlandı Yeni bölüm fragmanında şoke eden olay
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2017 23:41

İstanbullu Gelin son bölüm finaliyle büyük bir şok yaşayan dizi takipçilerinin gözü kulağı yeni fragmanda. Cuma akşamları izleyici karşısına çıkan İstanbullu Gelin'in son bölüm finalinde Süreyya'ya karşı duyduğu kini daha fazla içerisinde tutamayan İpek, merdivenlerde yuvarlandı. İpek ve bebeğin durumu 24. bölümde belli olacak. Peki İstanbullu Gelin 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin 24. bölümü için heyecan dorukta! En son 3 Kasım Cuma günü izleyici karşısına çıkan İstanbullu Gelin'in son bölümüne İpek'in geçirdiği kaza damga vurdu. İpek'in bebeğini düşürüp düşürmeyeceğini merak eden izleyiciler, şimdi fragman araştırması yapıyor. Peki İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı için araştırmalar başladı. Süreyya'nın dönüşünün yarattığı sert rüzgarların devam ettiği son bölüm finali şok etkisi yarattı. Süreyya'nın konağa dönüşünü ve her istediğini bir şekilde yaptırmasına katlanmayan İpek, fenalaşarak merdivenlerden düştü. İpek'in akıbeti ve yaşanılanlardan sorumlu tutulacağı düşünülen Süreyya'nın neler yaşayacağı İstanbullu Gelin'in 24. bölümünde belli olacak. Bir ipucu bekleyen dizi takipçilerinin gözü kulağı fragmanda!



SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Esma yeni yaşında aldığı yeni kararlarla herkesi şaşırtır. Konakta ise büyük gerginlik var. Emir’in yemekte söylediği şeyler Faruk’un çok farklı duygular hissetmesine sebep olur. Yeni yaşında yeni kararlar alan Esma, Garip’i çok şaşırtır. Begüm beklenmedik bir ziyaretle yıkılır. Yaşanan bir olay Adem ve Dilara’nın evliliğinde karanlık bir boyutun açılmasına sebep olur. Süreyya ise Dilara’nın çıkmazda olduğunu hisseder. Onun, arkadaşı için yapacağı hamle konakta çok büyük bir gerilime yol açar. Gece vakti yaşanan korkunç olay, Süreyya’nın hayatının en büyük sınavını vermesine sebep olacaktır.

BAKMADAN GEÇME!