İstanbullu Gelin 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Esma Sultan evlenecek mi?

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Esma Sultan evlenecek mi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2017 10:14

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü için heyecan dorukta! Her hafta ekran başındakilere farklı bir sürpriz yaşatan İstanbullu Gelin'in 15 Aralık tarihli 29. bölümünde artık Begüm ile birlikte olmaya başlayan Can'ın asıl amacına ilişkin detaylar ortaya çıktı. Öte yandan ortaya çıkan bir mektup geçmişin hiç de sanıldığı gibi olmadığını gösterdi. Şimdi ise gözler yeni fragmanda! Peki İstanbullu Gelin 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu dizinin izleyenleri tarafından merakla sorgulanıyor. İstanbullu Gelin son bölümde Sürreyya ve Faruk büyük bir kriz yaşadı. Akif ve Senem daha fazla dayanamayarak tüm gerçekleri anlattı. Finale ise Esma Hatun'un kendisiyle ilgili verdiği karar damga vurdu. Peki İstanbullu Gelin dizisinin son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin son bölümde, Gördüğü fotoğraf sonrası çileden çıkan Süreyya’nın yaptığı şeyler Faruk’a cehennem azabı yaşatır. Akif’in büyük bir cesaretle yaptığı hamle Senem’i şok eder. Ortaya çıkan bir mektup geçmişin hiç de sanıldığı gibi olmadığını ortaya çıkarır. Adem’in tanıklık ettiği şeyler ona Boranlarla ilgili geniş hareket alanı kazandırır. Faruk ve Süreyya’nın Emir’le olan programları oldukça can sıkıcı bir şekilde sonlanır. Esma kendine ne kadar hâkim olmaya çalışsa da hayatının en önemli kararlarından birini verecektir.

Haberin Devamı

GEÇEN HAFTA NELER OLMUŞTU

Gördüklerini sindirmeye çalışan Süreyya ve Faruk birbirleri ile olan daha çetin bir mücadeleye girişirler. Esma’nın hamlesi peş peşe büyük gerilimlerin yaşanmasına sebep olurken Faruk’u hiç beklenmedik bir noktaya getirir. İstemediği şeylerle yüzleşmek zorunda kalan Adem duruma sıra dışı bir tepki verir. Gelen bir misafir konağı fazlasıyla hareketlendirir. Can’ın verdiği bir bilgi Süreyya’nın şok olmasına ve Faruk’la ilgili bazı şeyleri yeniden sorgulamasına sebep olacaktır.

İstanbullu Gelin dizisinin son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı ekranlara gelmedi. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır, yayınlanmaz haberimiz güncellenecektir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!