İstanbullu Gelin 6. yeni bölüm fragmanında Faruk'u bekleyen sürpriz

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin 6. yeni bölüm fragmanında Faruku bekleyen sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2017 14:32

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü için nefesler tutuldu. Cuma günleri izleyicileriyle buluşan İstanbullu Gelin'in 6. bölümünde Boran'ların geçmişiyle ilgili sırlar ortaya çıkmaya başlıyor, Sürreya aldığı haberle büyük bir şok yaşıyor. Peki, yeni bölümde neler olacak? Faruk'u bekleyen sürpriz ne? İşte, İstanbullu Gelin 6. bölüm fragmanı ve yeni bölüm detayları!

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin dizisinin 6. yeni bölüm fragmanında önemli ipuçları var. Başrollerini Aslı Enver ve Özcan Deniz’in paylaştığı İstanbullu Gelin’in 7 Nisan Cuma akşamı yayınlanacak 6. bölümünde Adem krizi çıkıyor. Boran konağında oğuk rüzgarlar esiyor. Her fırsatta Süreyya’yı gelini olarak görmediğini belli eden Esma Sultan, soyunun sürmesi için İpek’e baskı yaparken; Süreyya’dan sürpriz bir haber geliyor. İşte, İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar!

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Esma Sultan, Faruk’un sınırlarını zorlayacak büyük hamlesini yapar. Önüne boşanma protokolü konulan Süreyya ise bunun hesabını Faruk’a sorar. Ancak bu hamle hiç de Esma Hanım’ın beklediği gibi sonuçlanmaz. Faruk ve Süreyya Bursa’daki yeni hayatlarında Esma Sultan’la mücadele ederken Adem dört bir koldan Boran ailesini kıskacına alır. Başta Süreyya olmak üzere, Fikret’le kurduğu arkadaşlığı kademe kademe ilerletir. Annesi Reyhan’sa artık Esma’nın tam karşısındadır. 

Haberin Devamı

Yeni yaşamına alışmaya çalışan Süreyya, eski hayallerini Bursa’da hayata geçirmek için adım atar. Can dostu Dilara’yla başlamak istediği bu yolculuk, Süreyya’nın başına yeni problemler açar.

İpek hala Fikret’ten kaçmaya devam ederken, bu sır konak içinde yayılmaya başlar, Kıymet’in kızını korumak için verdiği nasihatler İpek’in başını daha da büyük derde sokar. Fikret otogardaki şirket sahibinin Adem olduğunu büyük açılışta öğrenir. Yeni rakiplerinin kim olduğunu araştıran Faruk’un, aradığı tüm soruların cevabı ise hiç beklemediği bir anda üstelik Boran konağında karşısına çıkar.

BAKMADAN GEÇME!