İstanbullu Gelin bu akşam yayınlanan son bölümün ardından 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin bu akşam yayınlanan son bölümün ardından 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2017 22:43

İstanbullu Gelin bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicileri şoke eden dakikalarıyla konuşulan İstanbullu Gelin dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Son bölümde Faruk olanlara rağmen Süreyya’nın masumiyetine inandı ve tüm ailesine karşı Süreyya’nın yanında durdu. Ama İpek’in felakete dönen düğünü için Süreyya’ya ödetmek istediği bedel Faruk ve Süreyya aşkında büyük kırılmalara neden oldu. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, İstanbullu Gelin 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından sevilerek takip edilen heyecanlı dizisi İstanbullu Gelin bu akşam yayınlanan son bölümüyle bomba gibi dakikalar yaşattı. İzleyiciler tarafından tam not alan İstanbullu Gelin dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde ilginç detaylar ortaya çıktı. Son bölümde Âdem, Fikret’i oltaya takarken, Süreyya’yı da intikam oyununa dâhil edecek yeni adımlarını attı. Âdem’in kumpasıyla Esma Sultan’ın önüne yem olarak düşen Süreyya, kendisine çekilen rest karşısında ne yapacağını bilemedi. Son bölümün ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, İstanbullu Gelin 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Boranlar’ın çifte düğününde patlayan silahın bedelini Süreyya çok ağır öder. Ömer’in düğünü basması, başta Esma Sultan’ın bu evliliği derhal bitirilmesiyle ilgili haklılığını ispatladığı gibi Süreyya’nın iyi niyetiyle engel olmadığı felaket, Faruk’la arasında büyük kavgaların sebebi olur.

Faruk olanlara rağmen Süreyya’nın masumiyetine inanır ve tüm ailesine karşı Süreyya’nın yanında durur. Ama İpek’in felakete dönen düğünü için Süreyya’ya ödetmek istediği bedel Faruk ve Süreyya aşkında büyük kırılmalara neden olur. Fikret deli gibi âşık olduğu İpek’e kavuşmuş, buna rağmen sevdiği kadına dokunamamıştır. 

Âdem ise Fikret’i oltaya takarken, Süreyya’yı da intikam oyununa dâhil edecek yeni adımlarını atar. Âdem’in kumpasıyla Esma Sultan’ın önüne yem olarak düşen Süreyya, kendisine çekilen rest karşısında ne yapacağını bilemez. Bu defa arkasında kendisine inanan Faruk da yoktur üstelik.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Esma Sultan, Faruk’un evlilik kararından vazgeçmemesi üzerine, Süreyya’yı konaktan göndermek için en büyük hamlesini yapmıştır. Boran Konağına gelin girecekse o gelin Esma Sultan’ın seçtiği kişi dışında kimse olmaz.

Haberin Devamı

Fikret, yıllardır âşık olduğu İpek’le evlenecek olmasının mutluluğunu yaşarken, Faruk, Esma Sultan’a aldığı bu kararın hesabını sorar. Esma Sultan, Boran ailesinin itibarına uygun gelini bütün Bursa’ya duyurmak için hazırlıklara çoktan başlamıştır.

Süreyya ve Faruk tüm bu olayların içinde aşklarını dolu dizgin yaşar. Esma Sultan konak düzeni, ailenin gelenek ve görenekleriyle genç kadını bir taraftan ezip, diğer taraftan Boran ailesi gelini olma yöntemleriyle sınarken, Süreyya kolay lokma olmadığını, gücünü Faruk’a olan aşkından aldığını her fırsatta ispatlar.

Boran Konağında Fikret ve İpek’in evlilik hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, Senem’in İstanbul’dan ani gelişinin sebebi bu hazırlıklara gölge düşürür.

Haberin Devamı

Esma Sultan’ın Boran adının şanına yaraşır düğün hazırlıklarını, özellikle Süreyya’yı hiçe sayarak sürdürürken Düğününe düşen bomba, Boran ailesinin büyük felaketi olarak geceye damgasını vurur…

BAKMADAN GEÇME!