İstanbullu Gelin 29. bölüm fragmanı ekranlara geldi mi?

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin 29. bölüm fragmanı ekranlara geldi mi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2017 09:55

İstanbullu Gelin dizisinin yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Faruk ve Esma'nın kıskançlık krizi tatlıya bağlanırken aile içindeki restleşmeler büyüyor. İzleyenlerin merakla beklediği konu ise İstanbullu Gelin son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanının yayınlanıp, yayınlanmadığı oldu.. Peki İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar ve son bölümde yaşananlar

Haberin Devamı

Kıskançlık krizi büyüyor. Esma, Burcu’yu konağa davet ediyor. Gördüklerini sindirmeye çalışan Süreyya ve Faruk birbirleri ile olan daha çetin bir mücadeleye girişirler. Esma’nın hamlesi peş peşe büyük gerilimlerin yaşanmasına sebep olurken Faruk’u hiç beklenmedik bir noktaya getirir. İstemediği şeylerle yüzleşmek zorunda kalan Adem duruma sıra dışı bir tepki verir. Gelen bir misafir konağı fazlasıyla hareketlendirir. Can’ın verdiği bir bilgi Süreyya’nın şok olmasına ve Faruk’la ilgili bazı şeyleri yeniden sorgulamasına sebep olacaktır.

Gün yüzüne çıkan tehlikeli gerçekle şok olan Esma iki koldan harekete geçer. Yeni öğrenilen bir gelişme Süreyya ve Faruk arasında büyük gerilim yaşanmasına sebep olur. Süreyya, Faruk’u zor bir durumla yüzleşmek zorunda bırakır. Arka arkaya aldığı umulmadık darbelerle sarsılan Adem kritik seçimlerin eşiğine gelir. Akif ve Senem kalkıştıkları işte çetin bir mücadele verirler. Gün sonunda gerçekleşen bir buluşma hem Faruk’ta hem de Süreyya’da soğuk duş etkisi yaratacaktır.

Haberin Devamı

Son gelişmelerden sonra kendisine yeni bir rutin belirleyen Süreyya, Esma’nın tuhaf davranışlarına anlam verememektedir. Gelen bir haber, Adem’e hayatının en büyük mutluluğunu yaşatır. Osman’ın müdahalesi Esma ve Garip’i hiç ummadıkları bir şekilde karşı karşıya getirir. Konaktaki bir değişiklik Fikret’in çileden çıkmasına neden olur. Adem’in teklifi Boran ailesinde büyük depremler yaratır. Onca zaman gömülü kalmış, tüm dengeleri değiştirebilecek bir sır Esma’nın ellerinde gün yüzüne çıkacaktır.

İstanbullu Gelin son bölümü izlemek içi tıklayın

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!