İstanbullu Gelin dizisinin son bölümünde heyecan iyice arttı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin dizisinin son bölümünde heyecan iyice arttı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2017 22:56

İstanbullu Gelin dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi İstanbullu Gelin'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde gördüklerini sindirmeye çalışan Süreyya ve Faruk birbirleri ile olan daha çetin bir mücadeleye giriştiler. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine şoke eden anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Esma’nın hamlesi peş peşe büyük gerilimlerin yaşanmasına sebep olurken Faruk’u hiç beklenmedik bir noktaya getirdi. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kıskançlık Krizi Büyüyor. Esma, Burcu’yu konağa davet ediyor. Gördüklerini sindirmeye çalışan Süreyya ve Faruk birbirleri ile olan daha çetin bir mücadeleye girişirler. Esma’nın hamlesi peş peşe büyük gerilimlerin yaşanmasına sebep olurken Faruk’u hiç beklenmedik bir noktaya getirir. İstemediği şeylerle yüzleşmek zorunda kalan Adem duruma sıra dışı bir tepki verir. Gelen bir misafir konağı fazlasıyla hareketlendirir. Can’ın verdiği bir bilgi Süreyya’nın şok olmasına ve Faruk’la ilgili bazı şeyleri yeniden sorgulamasına sebep olacaktır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Olayların bitmek bilmediği İstanbullu Gelin’in son bölümünde Faruk- Süreyya evliliğinde yeni bir kriz çıktı. Begüm’ün bir ilişkisi olduğunu öğrenen Faruk’un tavırları, hem ekran başındakilerin hem de Süreyya’nın kafasında duygularının bitmediğine yönelik düşüncelere neden oldu. Süreyya’yı üzmek istemeyen Faruk, son bölüm finaline doğru Begüm’ün erkek arkadaşıyla görüşmeyi kabul etti. Finale ise karşısında bulduğu manzara damga vurdu. Bir türlü yıldızının barışmadığı Can ile Begüm’ün Sevgili olduğunu öğrenen Faruk’un neler yapacağı 8 Aralık Cuma tarihli İstanbullu Gelin yeni bölümünde belli olacak.

 

BAKMADAN GEÇME!