İstanbullu Gelin 26. yeni bölüm fragmanında tokat şoku

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin 26. yeni bölüm fragmanında tokat şoku
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2017 12:16

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 24 Kasım Cuma günü yayınlanacak olan İstanbullu Gelin 26. bölümüne dair ipuçları veren fragmana tokat sahnesi damga vurdu. Öte yandan senaryoyla ilgili şaşırtıcı bir iddia geldi. İşte İstanbullu Gelin yeni bölümünden ilk görüntüler!

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin dizisinden beklenen görüntüler geldi. Süreyya'dan Ada'nın bakımı konusunda yardım isteyen Esma Sultan, arka arkaya şaşırttı. Süreyya’ya teşekkür eden Esma Sultan’ın Fikret’e tokat attığı sahneyle biten fragman heyecan dozunu arttırdı. İstanbullu Gelin 26. bölümünde evlat acısını İpek’in bebeğiyle dindirmeye çalışan Sürreya’nın hali Faruk’u korkutuyor. Zor zamanlar yaşayan Fikret, bir kez daha annesiyle karşı karşıya geliyor. İşte tüm bu gelişmelerin detaylarını gözler önüne seren İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı!

EŞLER DİZİDE AŞK YAŞAYACAK

İstanbullu Gelin'in 'Fikret'i Salih Bademci'nin 2 yıl önce nikah masasına oturduğu meslektaşı İmer Özgün, geçen hafta ekibe dahil oldu.Yönetmen Zeynep Günay Tan'ın "Aramıza hoşgeldin güzellik" notuyla sosyal medyadan fotoğrafını paylaştığı İmer Özgün, tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi Salih Bademci'yle dizide de aşk yaşayacak. İstanbullu Gelin'de eşi 'İpek'e duyduğu karşılıksız aşkı yüzünden büyük acılar çeken 'Fikret, gerçek sevgiyi şirketinin çalışanında bulacak.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Günün erken saatlerinde gelen bir haber konakta kıyamet kopmasına sebep oldu. Büyük kararların eşiğindeki Dilara hiç ummadığı bir olayla karşılaştı. Süreyya içinde büyüyen korkuyla yüzleşmek istedi. Bu uğurda attığı adım hiçbir şeyden haberi olmayan Faruk tarafından çok farklı anlaşıldı. Nurgül’ün ricasını kırmak istemeyen Osman’ın yemek masasında söylediği sözler herkesi şok etti. Esma’nın son hamlesi Faruk ve Süreyya’yı çok şaşırttı Ancak derinlerdeki sebep bambaşkaydı.

 

 

BAKMADAN GEÇME!