İstanbullu Gelin dizisinin 23. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? Yeni bölüm bu hafta yok mu?

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin dizisinin 23. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı Yeni bölüm bu hafta yok mu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2017 09:17

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanının yayın tarihine kısa bir süre kalmasına rağmen yayınlanmaması kafalarda soru işareti bıraktı. En son 27 Ekim'de ekrana gelen İstanbullu Gelin'in son bölümüne Esma Sultan'ın oyunu damga vurmuştu. Süreyya'dan karşı atak olup olmayacağını merak eden izleyiciler yeni fragmanı araştırıyor. Peki İstanbullu Gelin dizisinin 23. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? Yeni bölüm bu hafta yok mu?

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı için araştırmalar son bölümün hemen ardından başladı. Faruk ve Süreyya'nın türlü zorluklardan geçen aşkını çarpıcı bir şekilde aktaran İstanbullu Gelin'in son bölümüne Süreyya'nın Boran konağına dönüşü damga vurdu. Esma Sultan'ın herkesten gizlice yaptığı haince plan finale damga vurdu. Peki İstanbullu Gelin 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak?

Son bölümün üzerinden günle geçmesi nedeniyle sabırsızlanan izleyiciler, İstanbullu Gelin 23. bölüm fragmanını büyük bir merak ve heyecanla araştırıyor. Dizinin son bölümünde sezonun başından beri evliliklerinde kriz yaşayan Faruk ve Süreyya cephesindeki sürpriz gelişme tüm Boranlar’ı şaşırttı. İkilinin el ele Boran Konağı’na girişi büyük yankı uyandırdı. Genç kızlık aşkıyla yeniden yüzleşmenin heyecanının yaşayan Esma Sultan, finalde Süreyya’yı derinden yaralayan bir plan yaptı. Şimdi pek çok soru işaretiyle yeni bölümü bekleyen dizi takipçileri bir ipucu umuduyla yeni fragmanı sorguluyor. Peki İstanbullu Gelin 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Faruk ve Süreyya’nın aldığı karar konakta şok etkisi yaratır. Kendiyle ilgili radikal değişikliklere giden Esma’nın hamlesi oğullarının büyük bir korku ve panik yaşamasına sebep olur. Öte yandan mezarın açılma tarihi yaklaşmaktadır. Adem, Garip’ten aldığı fikirle Boranları derinden sarsmaya hazırlanır. Dilara’nın evlilik sürecinde tanıklığı ettiği şeyler onu birtakım sorgulamalara mecbur kılar. Esma’nın herkesten habersiz devreye soktuğu plan Süreyya’yı hiç ummadığı bir duruma düşürecektir.

 

 

BAKMADAN GEÇME!