İstanbullu Gelin son bölüm ardından yeni fragman şaşırttı

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin son bölüm ardından yeni fragman şaşırttı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2017 00:25

İstanbullu Gelin yeni sezonun ilk bölümüyle dün akşam izleyici karşısına çıktı. Prag- Türkiye arasında geçen sahneler sosyal medyaya da konu oldu. İstanbullu Gelin son bölüm finaline boşanma kararı damga vurdu. İstanbullu Gelin 18. yeni bölüm fragmanı ise kısa sürede yayınlandı. İşte ilk ipuçları!

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin dizisiniin ikinci sezonu bomba gelişmeleriyle başladı. Başrollerini Aslı Enver ve Özcan Deniz'in paylaştığı İstanbullu Gelin 17. bölümüyle 2. sezonun açılışını yaptı. Her anı büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin son bölüm finali kafalarda soru işareti bırakırken yeni fragman şok etkisi yarattı.Faruk ve Süreyya boşanacak mı? Faruk, Begüm ile nikah masasına mı oturacak? İşte İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Süreyya’nın büyük sırrı öğrenip, açıklama beklemeden ortadan kaybolması Faruk’u perişan etmiştir. Her yerde Süreyya’yı arayan Faruk umudunu kaybetmemek için mücadele ederken, Boranlar Süreyya’dan gelebilecek acı habere karşı temkinlidir. Hayatının en zor döneminde olan Faruk, Adem gerçeği ile yüzleşirken Süreyyasız nefes alamadığını iyice hissetmektedir. Esma ise tüm yaşanılanları hazmetmekte zorlanmakta, hem Süreyya’ya hem de Adem’e gitgide bilenmektedir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Faruk sakladığı sır altında daha fazla ezilmek istememekte, Süreyya öğrendiği gerçek ve Faruk arasında kendini sıkışmış hissetmektedir. Esma dengeleri korumaya çalışırken, Adem sessizliğini bozmuş, son kozunu oynamak için harekete geçmiştir. Faruk ve Süreyya her şeyin hallolacağına inandıkları noktada ise büyük bir acıyla sınanacaklardır.

BAKMADAN GEÇME!