İstanbullu Gelin 15. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin 15. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2017 16:36

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanları izleyicileriyle buluştu. Cuma akşamlarının entrikası bol dizisi İstanbullu Gelin bu hafta 15. bölümüyle ekrana gelecek. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak? Oğulları için her zamankinden daha güçlü olmak zorunda olan Esma Sultan, Reyhan Hanım'ın karşısına çıkıyor. Annesinin konuşmalarına tanık olan Emir, babasıyla ilgili gerçeği öğreniyor. İşte İstanbullu Gelin 15. bölüm fragmanları ve yeni bölüm özeti!

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı Star TV’nin büyük beğeni ile izlenen dizisi İstanbullu Gelin 15. bölüm fragmanlarında romantizm ve hesaplaşma sahneleri bir arada! Geçtiğimiz haftanın finalinde Adem’in itirafıyla sarsılan Esma Sultan soluğu Reyhan Hanım’ın yanında alıyor. Adem ile ortaklığı nedeniyle Faruk ile tartışan Fikret, İpek’i kendisini satmakla suçluyor. Faruk ve Süreyya İstanbul’da romantik bir gün geçirirken; gerçekleri Emir’e söylemenin bir yolunu arayan Begüm, farkında olmadan bir itirafta bulunuyor. Annesinin konuşmasına şahit olan Emir, babasıyla ilgili gerçeği öğreniyor. Peki, İstanbullu Gelin 15. bölümünde başka neler yaşanacak? Yeni bölüme dair ilk ipuçlarını derledik...

Haberin Devamı

Esma ve Adem yüzleşmesi Esma’nın geçmişini sorgulamasına neden olur. Oğulları için şimdi her zamankinden daha güçlü olmak zorundadır. Üst üste gelen üzücü olayları biraz olsun geride bırakabilmek için Süreyya, Faruk’a bir sürpriz yapar. Tekne ile boğazın serin sularına açılan çift her şeyden uzak romantik ve bir o kadar da keyifli bir gün geçirirler. Hatta müzik eşliğinde dans eden aşıklar Süreyya’nın istediği üzerine teknenin ucunda Titanik filminin meşhur pozunu da verirler. Ancak ikilinin huzurlu anları konağa dönüşleriyle birlikte bozulur. Fikret, Adem’in gözaltına alınmasıyla şoktadır. Bu durum Fikret ve Faruk’u bir kez daha karşı karşıya getirir. Babası hakkında konuşulanları duyan Emir için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Dilara ile görüşen Süreyya ise sarsıcı bir gerçekle karşı karşıyadır.

 

BAKMADAN GEÇME!