İstanbullu Gelin 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2017 15:01

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı şimdiden merak konusu oldu. Dün akşam yayınlanan İstanbullu Gelin’in son bölümünde Süreyya’nın tanık olduğu manzara damga vurdu. Begüm ve Faruk, Emir’in bebeklik fotoğraflarını incelerken içeriye bir anda Süreyya’nın girmesi hem ikiliyi hem de ekran başındakileri şaşırttı. Nefes kesen final sahnesi ardından İstanbullu Gelin 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin yeni bölümünde Süreyya, Faruk ve Begüm’ün geçmişini öğrenecek mi? Dizinin dün akşamki bölümünü izleme fırsatı bulan izleyiciler bu soruya yanıt arıyor. Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı İstanbullu Gelin’in son bölümünde artık Emir’in kendi oğlu olduğu gerçeğiyle yüzleşmiş olan Faruk, Süreyya’ya gerçekleri anlatmamış olmanın sıkıntısını yaşıyordu. Ancak tüm suçluluk duygusuna rağmen yine de Begüm ile geçmişini anlatamadı. Finalde Begüm’ü ziyarete giden Faruk, kötü bir sürprizle karşılaştı. Süreyya’nın gerçekleri öğrenip öğrenemeyeceğini merak eden izleyiciler, yeni fragmanı araştırıyor. Peki, İstanbullu Gelin 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 Yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Emir'in sürprizi konağa bomba gibi düştü. Faruk için artık bu bardağı taşıran son damlaydı; aileyi derinden sarsacak bir karar aldı. Kararın etkisi dalga dalga yayılırken gelen acı haberle Boranlar yıkıldı. Süreyya tüm yaşananlara karşı dirayetli durmaya çalışırken tahmin edemeyeceği bir durumla karşılaştı.

BAKMADAN GEÇME!