İstanbullu Gelin dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2017 23:02

İstanbullu Gelin dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi İstanbullu Gelin'de heyecan doruktaydı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Adem, Dilara ile ciddi düşündüğünü kanıtlamak için Dilara’yı annesi ile tanıştırdı. Bu sırada Süreyya’da Adem’in müzik okuluna ortak olduğunu öğrendi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşatmayı başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Faruk, Adem ile ilgili yaptırdığı araştırma sonucunda kaçak mazot işini öğrenerek hamlesini yaptı. Adem’in filosuna yapılan baskın sonucunda Adem gözaltına alındı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladılar. Peki,  İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Süreyya, Faruk’u Begüm’ün evinde görünce merakla bir açıklama bekler. Faruk ise artık her şeyi anlatmak için doğru zamanın geldiğini düşünmektedir. Begüm’ün müdahalesi ile ortamdaki gerilim çözülür.

Murat yürüyememe ihtimali nedeniyle içine kapanmıştır. Esma ise kaza sonrasında üzerlerinde dolaşan uğursuzluğu savuşturmak için kurşun döktürür.

Adem, Dilara ile ciddi düşündüğünü kanıtlamak için Dilara’yı annesi ile tanıştırır. Bu sırada Süreyya’da Adem’in müzik okuluna ortak olduğunu öğrenir. İki eski dost arasında söylenen yalandan kaynaklanan büyük bir güven sorunu oluşur. Süreyya’nın Dilara’yı affetmesi kolay olmayacaktır.

İpek ise Fikret ile Adem ortaklığından tedirgindir, Faruk’la konuşmaya karar verir. Faruk, Adem ile ilgili yaptırdığı araştırma sonucunda kaçak mazot işini öğrenerek hamlesini yapar. Adem’in filosuna yapılan baskın sonucunda Adem gözaltına alınır. Adem’in hamlesi ise yeni olaylara gebedir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Emir'in sürprizi konağa bomba gibi düşer. Faruk için artık bu bardağı taşıran son damladır; aileyi derinden sarsacak bir karar alır. Kararın etkisi dalga dalga yayılırken gelen acı haberle Boranlar yıkılır. Süreyya tüm yaşananlara karşı dirayetli durmaya çalışırken tahmin edemeyeceği bir durumla karşılaşır.

BAKMADAN GEÇME!