İstanbullu Gelin 14. yeni bölüm 2. fragmanında büyük sürpriz

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin 14. yeni bölüm 2. fragmanında büyük sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2017 10:52

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanları izleyicileriyle buluştu. Sevilen dizinin yarın akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde olayların ardı arkası kesilmeyecek. İstanbullu Gelin 14. bölümünde Süreyya ve Esma Sultan arasında buzlar erimeye başlıyor. Adem ve Faruk cephesinde ise savaş her geçen gün daha da kızışıyor. İstanbullu Gelin 14. bölüm fragmanları ve yeni bölüme dair ipuçları detayda!

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı için bekleyiş son buldu. Geçtiğimiz hafta kafalarda soru işareti bırakan bir sahneyle final yaparak hafızalara kazınan İstanbullu Gelin'in 14. bölümünde Faruk ve Adem arasındaki savaş büyüyor. Adem'i cezaevinde ziyarete giden Esma Sultan, hayatının şokunu yaşıyor. Peki, yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte, İstanbullu Gelin 14. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

Sevilen dizide bu hafta Süreyya ve Esma Sultan arasında şaşırtıcı gelişmeler var. Yeni bölümle ilgili en çok merak edilen konu Begüm ve Faruk’u bir arada gören Süreyya’nın gerçekleri öğrenip öğrenmeyeceğiydi. Yeni bölüm görüntüleriyle birlikte ilk tüyolar geldi. Begüm’ün müdahalesi Süreyya’nın gerçekleri öğrenmesine bir kez daha engel oluyor. Faruk ve Süreyya çifti bebeklerinin sorunlu olma ihtimaliyle kahrolurken; Esma Sultan, hayatının şokunu yaşıyor. Süreyya ve Esma Sultan arasındaki buzlar eriyor mu? Adem'in itirafı dengeleri nasıl değiştirecek? İşte, İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Süreyya, Faruk’u Begüm’ün evinde görünce merakla bir açıklama bekler. Faruk ise artık her şeyi anlatmak için doğru zamanın geldiğini düşünmektedir. Begüm’ün müdahalesi ile ortamdaki gerilim çözülür. Murat yürüyememe ihtimali nedeniyle içine kapanmıştır. Esma ise kaza sonrasında üzerlerinde dolaşan uğursuzluğu savuşturmak için kurşun döktürür. Adem, Dilara ile ciddi düşündüğünü kanıtlamak için Dilara’yı annesi ile tanıştırır. Bu sırada Süreyya’da Adem’in müzik okuluna ortak olduğunu öğrenir. İki eski dost arasında söylenen yalandan kaynaklanan büyük bir güven sorunu oluşur. Süreyya’nın Dilara’yı affetmesi kolay olmayacaktır.

İpek ise Fikret ile Adem ortaklığından tedirgindir, Faruk’la konuşmaya karar verir. Faruk, Adem ile ilgili yaptırdığı araştırma sonucunda kaçak mazot işini öğrenerek hamlesini yapar. Adem’in filosuna yapılan baskın sonucunda Adem gözaltına alınır. Adem’in hamlesi ise yeni olaylara gebedir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İstanbullu Gelin’in son bölümünde artık Emir’in kendi oğlu olduğu gerçeğiyle yüzleşmiş olan Faruk, Süreyya’ya gerçekleri anlatmamış olmanın sıkıntısını yaşıyordu. Emir'in sürprizi konağa bomba gibi düştü. Faruk için artık bu bardağı taşıran son damlaydı; aileyi derinden sarsacak bir karar aldı. Kararın etkisi dalga dalga yayılırken gelen acı haberle Boranlar yıkıldı. Süreyya tüm yaşananlara karşı dirayetli durmaya çalışırken tahmin edemeyeceği bir durumla karşılaştı.

BAKMADAN GEÇME!