İstanbullu Gelin 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Süreyya gerçeği öğrenecek mi?

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Süreyya gerçeği öğrenecek mi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2017 09:50

İstanbullu Gelin dizinin yeni bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Heyecan dozunun her geçen hafta daha da arttıran İstanbullu Gelin 11. yeni bölüm fragmanında Begüm'ün bir oğlu olduğunu öğrenen Faruk, kafasındaki şüpheyle zor anlar yaşarken; Süreyya, Boran Ailesi'nin Begüm'e olan yaklaşımını sorgulamaya başlıyor. İşte, İstanbullu Gelin 11. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti detayda!

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü için geri sayım başladı. Cuma akşamları yayınlanan İstanbullu Gelin’in son bölümünde yıllar sonra ilk aşkı Begüm ile karşılaşmanın şokunu yaşayan Faruk, finalde büyük bir sürprizle daha karşı karşıya kalmıştı. Sırlarla örülü senaryosuyla dikkat çeken dizinin son bölümünde bir oğulları olduğunu söylemek için dönen Begüm, Faruk ile sert bir yüzleşme yaşadı. Yıllar önce yaşadıklarını bir kez daha hatırlayan Faruk’un sözleri genç kadının gerçekleri anlatmasına engel oldu. Finalde Begüm’ün söylemek istediği şey Faruk’un ayağına geldi. Peki, Faruk bir oğlu olduğunu öğrenebilecek mi? Süreyya, Faruk’un eski aşkıyla arkadaş olduğunu öğrenecek mi? İstanbullu Gelin heyecan dolu 11. bölümüyle 12 Mayıs Cuma günü ekranlarda olacak.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Begüm’ün yıllar sonra geri dönmüş olması Faruk’ta soru işaretleri oluşturmuştur. Begüm’ün ise anlatacakları vardır. Ancak öfkesine yenik düşen Faruk, gerçeklerin ortaya çıkmasını da engellemiş olur. Süreyya, Begüm ile Faruk’un eski arkadaş olduğunu zannetmektedir. İpek ise açılışta yine ortalık karıştıracak bir koz elde etmiştir. Senem, Süreyya’yı kaybetme korkusu nedeniyle Esma’ya teslim olur. Esma ise Senem’i köşeye sıkıştırmanın hazzını yaşamaktadır. Fikret, Adem’in desteği ile İpek’in istediği evi satın alarak karısının gözünde kendisini kurtarmaya çalışmaktadır.

Bade’nin hayatını kurtaran Asiye ve Nurgül bu durumu Boran ailesinden gizlemeye karar verirler. Fakat genç kızın evlendirileceği için intihar ettiğini öğrenen Süreyya harekete geçer. Yine Esma ile karşı karşıyadır. Faruk ise evin içerisinde artık denge sağlamaya çalışmaktan yorulmuştur ve bazı hatalar yapmaktadır. Faruk’un aileyi bir arada tutmak için hazırladığı organizasyonda konağa gelen sürpriz misafir ise Boranlarda yeni bir gerilime neden olur.

 

 

BAKMADAN GEÇME!