İstanbul'daki Samsunlular'da 'Genel Kurul' heyecanı

Güncelleme Tarihi:

İstanbuldaki Samsunlularda Genel Kurul heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2017 13:25

İstanbul'daki Samsunlular'da 'Genel Kurul' heyecanı

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, Genel Kurulda yeniden aday olduğunu açıklayarak, "Samsun ve Samsunlular adına büyük projelerimiz var. Yeni dönem ustalık eserimiz olacak" dedi.
Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) 6. Olağan Kurulu ile genel başkanını seçecek. SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, 15 Ekim 2017 Pazar günü İstanbul Kağıthane Belediye Meclis Salonu'nda yapılacak 6. Olağan Genel Kurulda Genel Başkanlık için yeniden aday olduğunu açıkladı.
SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, genel kurul ve yeni dönemde yapmak istedikleri ile  ilgili açıklamalarda bulundu.
Birlikteliği sağladıklarını ifade eden Genel Başkan Baş, şunları söyledi:
"Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) ismi altında hepimiz büyük bir aile olarak, barış ve huzur içinde bir arada çalışmanın insana verilen değer ile mümkün olacağının bilinci ve inancı içindeyiz. Yönetim anlayışımız üye ve yönetim ilişkilerinde sosyal ve demokratik örgüt olmanın gereklerini uygun düşmeyen yaklaşımları ve her türlü ayrımcılığı önleyen bir yapı olarak hizmet vermeye devam edeceğiz. İnsan merkezli sosyal bir anlayışa sahip ve en üstün hizmetin insana ait olduğuna inanırım. İnsanın mutluluğu, huzuru, güveni ve sağlığı için çalışmalarımızın hedefini teşkil ederim. Bireysel çıkarların peşinde olanların yanında değil, toplumun çıkarlarının peşinde olan bir yönetim olacağımı sizlere taahhüt ediyorum. Önümüzdeki dönemde yapılacak genel ve yerel seçimlerde konfederasyonlarımız, kardeş federasyonlar ve derneklerimiz ile birlikte okumuş, tecrübeli, bürokrat, iş adamı ve genç kardeşlerimiz bulunmakta ve onların yolunu açarak hep birlikte meclise ve belediyelere taşımak için bu yolda tüm kurumlar birlikte çalışacağız."
'HEDEFLERİMİZ ÇOK BÜYÜK'
Önümüzdeki dönem SADEF olarak hedeflerini büyük tuttuklarını dile getiren Baş, "Samsunlular adına güzel yatırımlara öncülük etmeyi planlıyoruz. Öncelikle İstanbul'da Samsun öğrenci yurdu yapılması ile ilgili gerekli çalışmaları yaparak Samsunlulara ve sevenlerimize kazandırılması için çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız. Eğitime önem veren bir toplum olduğumuzu bu sözümüzü tutarak bir kez daha göstereceğiz. SADEF Dergisi çıkarılmasına devam ederek heşehrilerimize Samsun'u ve çalışmalarımızı daha iyi anlatabileceğiz. SADEF'in mülkiyetinin alınarak hemşerilerimizin hizmetine sunulması gibi daha birçok projemiz var. Her bölgede büyük Samsun buluşmaları organize etmeyi planlıyoruz. Kültür, sanat, spor, örf ve adetler, yılın enleri, Samsun'un değerlerini anma programı, Samsun'un turizmini seminerler düzenleyerek tanıtacağız. Ziraat odaları ile birlikte çalışarak çiftçinin sorunlarının çözülmesine katkı sağlayacağız. Yeter ki birliğiminiz daim olsun yapamayacağımız hiçbir şey olmayacaktır" diye konuştu.

'USTALIK DÖNEMİM OLACAK'
Yeni dönemin ustalık dönemi olacağının altını çizen SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, "Samsun çok büyük bir vizyona zaten sahip. Bu vizyonu genişletmek için üyelerimizden tek ricam, 'Bizden ne istersiniz?' dediğimizde, birlikte çalışarak Samsun imajını yükseltmek için yeniliklere hep birlikte imza atmak. Geçmişte olduğu gibi kadın kolları ve gençlik kolları komisyonlar hep birlikte çalışacağız. Samsun için uğraştık aynı birlikteliği önümüzdeki süreçte beraber yaşayacağız güzel günler bizleri bekliyor. Uydudan yayın yapan TV kanalında 7 yıldır Gurbetten Samsuna Yıldıray Show programında Samsun'un ilçelerini, köylerini, iş adamlarını, bürokratlarını, dernek başkanlarını tanıtımında bulundum. Önümüzdeki dönemde yine bu programlar daha sağlam daha güçlü Samsun ve Türkiye genelinde canlı yayınlar yapılarak devam edilecek" dedi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!