İstanbul'daki iki arsa üzerine anlaşma

Güncelleme Tarihi:

İstanbuldaki iki arsa üzerine anlaşma
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2016 13:33

Emlak Konut GYO ve Galatasaray Spor Kulübü Derneği İstanbul'daki iki arsa üzerinde birlikte proje geliştirmek amacıyla protokol imzaladı.

Haberin Devamı

Emlak Konut GYO'dan KAP'a yapılan açıklamaya göre, söz konusu protokol Bakırköy İlçesi Florya Mahallesi ile Beykoz İlçesi Riva Mahallesi'ndeki arsaları kapsıyor.

ORTAK PROJE GELİŞTİRİLECEK
Konu ile ilgili KAP açıklamasında "Şirketimiz ile Galatasaray Spor Kulübü Derneği arasında; İstanbul İli Bakırköy İlçesi Florya Mahallesinde 22.627,00-m²  yüzölçümlü ve İstanbul İli Beykoz İlçesi Riva Mahallesinde 1.076.022,18-m²  yüzölçümlü arsalar üzerinde, 29.06.2016 tarihinde birlikte proje geliştirmek maksadıyla protokol imzalanmıştır" denildi.

HİSSE YÜZDE 10 DEĞERLENDİ
Açıklamanın ardından Borsa İstanbul'da işlem gören Galatasaray Sportif AŞ hisselerinin fiyatı, yüzde 10,3 artışla 22,00 liraya yükselirken, hızlı yükseliş nedeniyle işlem sırasında otomatik devre kesici uygulaması başladı. Galatasaray hisselerinin, Borsa İstanbul'da sürekli işlemlere verilen öğle arasından sonra tekrar işlem görmeye başlaması bekleniyor. Emlak Konut GYO hisseleri ise günün ilk yarısını yatay bir seyirle 2,83 liradan tamamladı. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!