İstanbul’da yarın elektrik kesintisi!

Güncelleme Tarihi:

İstanbul’da yarın elektrik kesintisi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2016 14:39

İstanbul’un Beşiktaş, Çekmeköy, Esenler, Güngören, Kağıthane, Kartal, Maltepe, Sancaktepe, Sarıyer, Silivri, Sultanbeyli, Şişli, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar ilçelerinde, Perşembe günü, elektrik kesintisi yapılacak.

Haberin Devamı

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ) ve Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ (AYEDAŞ) tarafından yapılan açıklamalara göre; 11 Şubat Perşembe (yarın) günü, 15 ilçede belli saatlerde yatırım ve bakım-onarım çalışmaları kapsamında, elektrik kesintisi uygulanacağı duyuruldu. Beşiktaş, Çekmeköy, Esenler, Güngören, Kağıthane, Kartal, Maltepe, Sancaktepe, Sarıyer, Silivri, Sultanbeyli, Şişli, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar ilçelerinin bazı mahallelerinde geçici süreyle elektik kesintisi yaşanacak.

İSTANBUL’UN 15 İLÇESİNDE ELEKTRİK KESİLECEK

Perşembe (yarın) günü elektrik verilemeyecek ilçeler;

Beşiktaş’ta yapılacak bakım onarım faaliyetleri sebebiyle, 11:30 ile 13:00 saatleri arasında Gayrettepe Mahallesi’nin Prof. Dr. Bülent Tarcan, Cemil Arslan Güder, Başak, Girne, Çimen, Sebat, Fersun Sokakları ve civarında elektrik kesilecek.

Haberin Devamı

Çekmeköy’de bakım onarım ve yatırım faaliyetleri dolayısıyla, 14:00 ile 16:00 saatleri arasında Alemdağ Mahallesi’nin Saray, İlim, Reşadiye Sokakları’na elektrik verilemeyecek.

Esenler ilçesinde bakım onarım faaliyetleri kapsamında, 09:00 ile 12:30 saatleri arasında Kazım Karabekir Mahallesi’nin Pirireis Caddesi, 1023, 1054, 1052, 1055, 1056, 1057, 1059, 1060, Karatay Sokakları ve civarı, 13:00 ile 16:00 saatleri arasında Kazım Karabekir Mahallesi’nin Hacı Bayram Veli, Aşık Veysel Caddeleri, 1044, 1045, 1050, 1057, 1048, 1051, 1042, 1056, 1043 Sokakları ve civarı elektrik kesintisinden etkilenecek.

Fatih’te gerçekleştirilecek bakım onarım faaliyetleri nedeniyle, 09:00 ile 15:00 saatleri arasında Koca Mustafapaşa Mahallesi’nin Hacı Kadın Caddesi, Recep Ulaş, Fırın Çıkmazı, Balta, Balta Çıkmazı, Hacı Kadın Çeşmesi Sokakları ve civarına, Seyyid Ömer Mahallesi’nin Silivrikapı Caddesi, Karakulak, Seyfullah Efendi, Mustafa Nafi, Yedi Emirler Çeşmesi, Serdengeçti, Taşdelen Sokakları ve civarına enerji verilemeyecek.

Güngören’de yapılacak bakım onarım çalışması sebebiyle, 09:00 ile 18:00 saatleri arasında Mareşal Çakmak Mahallesi’nin İnönü, Soğanlı Caddeleri, Şinasi, Şirin, Mahmudiye, Cümbüş, Birsel, Vural, Yardımcı, Vardar, Cömert, Topel, Ayvacık, Kocayusuf Sokakları ve civarında kesinti uygulanacak.

Haberin Devamı

Kağıthane’deki bakım onarım faaliyetleri kapsamında, 09:00 ile 10:30 saatleri arasında Merkez Mahallesi’nin Ayazma, Sanayi Caddeleri ve civarına, 15:30 ile 17:00 saatleri arasında Merkez Mahallesi’nin Fevzi Çakmak, Okul Caddeleri, Işık, Sahra, Deniz, Türkan Sokakları ve civarına, 13:00 ile 14:30 saatleri arasında Merkez Mahallesi’nin Ayazma, Sanayi, Fevzi Çakmak, Okul Caddeleri, Fidan, Kumru Sokakları ve civarında kesinti yapılacak. 

Kartal’daki bakım onarım ve yatırım faaliyetleri dolayısıyla, 00:01 - 07:00 saatleri arasında Kordonboyu Mahallesi’nin Tekel, Olgun, Merve, Narlıbahçe, Marmara, Akdeniz, Sandalcı, Kumlar, Övünç, Begonya, Bayındır, Şenova, Orkide, Emanet, Işıldar, Şahane, Zambak, Sera Sokakları, Atalar Mahallesi’nin Müjde ve Sebil Sokakları, Orhantepe Mahallesi’nin Kumral, Cumhuriyet, Sümbül, Tokdemir, Şehit Astsubay Serkan Aktepe, Alaska, Gül, Fethiye, Mimoza, Demirbahçe, Açelya, Köprü Çıkmazı, Merhaba, Orhangazi, Nevbahar, Defne, Gülizar, Fulya, Lale, Seheryeli, Çamlı, Kayın, Nazdar, İcabet, Erguvan, Mihrişah, Sardunya, Kefeli, Sahil Yolu, Petroliş Mahallesi’nin İzci, Mine, Meneviş, Rahmanlar, Hayat, Truva, Şehit Ahmet Baş, Batuhan, Selvi, Adalar, Röper, Kamelya, Simge, Çimen, Derinkuyu, Şehit Murat Şenyüz, Armağan, Şehit Dursun Bakan, Şenlik, Denge, Gündüz, Emektar, Pusula, Şehit Cengiz Aktaş, Handan, Işıkalp, Kağan Çıkmazı, Kurtuluş Sokakları’na elektrik verilemeyecek.

Haberin Devamı

Maltepe’de yapılacak bakım onarım ve yatırım çalışmaları nedeniyle, 00:01 - 07:00 saatleri arasında Cevizli Mahallesi’nin Füsun, Nedret, Yeşil, Cömert Sokakları, Yalı Mahallesi’nin Şehit Ali İhsan, Gazi Osmanpaşa, Gürsel, Mareşal Fevzi Çakmak, Saygın, Ziya Gökalp, Meltem, Piri Reis, Barış Çıkmazı, Taylan, Erkılıç Çıkmazı, Timurhan, Fethiye, Cami, Gözde, Sahil Yolu, Cumhuriyet, Derya, Tırpan, Eğitimciler Çıkmazı, Esma ve Yaprak Sokakları elektrik kesintisinden etkilenecek. 

Sancaktepe’deki bakım onarım ve yatırım faaliyetleri kapsamında 09:00 ile 17:00 saatleri arasında Eyüp Sultan Mahallesi’nin Azra, Akpınar, Bayram ve Ferah Sokakları, 12:00 ile 14:00 saatleri arasında Emek Mahallesi’nin Ordu ve Onur Sokakları'nda elektrik kesilecek.

Haberin Devamı

Sarıyer ilçesinde yapılacak bakım onarım çalışmaları dolayısıyla, 09:00 ile 19:00 saatleri arasında Tarabya Mahallesi’nin Hayat Çeşmesi, Gülveren, Teravet Sokakları, Yeni Çamlık Evleri ve civarında elektrik kesintisi yaşanacak.

Silivri’deki bakım onarım çalışmaları kapsamında, 06:00 ile 18:00 saatleri arasında Cumhuriyet Mahallesi’nin Saraçoğlu, Akasya Caddeleri ve civarında elektrik kesintisi olacak.

Sultanbeyli ilçesindeki bakım onarım çalışmaları sebebiyle, 09:00 ile 11:00 saatleri arasında Mecidiye Mahallesi’nin Adana, Amasya, Ağrı ve Çolak Sokakları’nda kesinti yapılacak.

Şişli’de gerçekleştirilecek bakım onarım faaliyetleri nedeniyle, 08:30 ile 11:00 saatleri arasında Fulya Mahallesi’nin Ali Samiyen, Likör Yanı, Mevlüt Pehlivan, Öztürk, Prof. Dr. Bülent Tarcan Sokakları ve civarında kesinti uygulanacak.

Haberin Devamı

Şişli-Beşiktaş ilçelerinde yapılacak bakım onarım çalışmaları dolayısıyla 13:30 ile 15:00 saatleri arasında Fulya ve Gayrettepe Mahalleleri’nin Ali Samiyen, Öztürk, Prof. Dr. Bülent Tarcan, Fahri Gizden, Rüştübey Çıkmazı, Süleymanbey, Fulya Sitesi Çıkmazı, Cemil Arslan Güder, Vefabey, Başak Sokakları ve civarı elektrik kesintisinden etkilenecek.

Tuzla’daki bakım onarım çalışmaları sebebiyle 09:00 ile 15:00 saatleri arasında Postane Mahallesi Ekin Sokak’ta elektrik kesilecek. 

Ümraniye’deki bakım onarım ve yatırım faaliyetleri kapsamında 11:00 ile 14:00 saatleri arasında Yaman Evler Mahallesi’nin Kavaklıdere, Zafer, Ata, Recepağa, Sultan, Cami, Küçüksu ve Alemdağ Sokakları’nda kesinti uygulanacak.

Üsküdar’daki bakım onarım ve yatırım faaliyetleri nedeniyle, 10:00 ile 14:00 saatleri arasında Bulgurlu Mahallesi’nin Bulgurlu ve Gürpınar Sokakları elektrik kesintisinden etkilenecek.

BAKMADAN GEÇME!