İstanbul’da yarın elektrik kesintisi!

Güncelleme Tarihi:

İstanbul’da yarın elektrik kesintisi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2016 14:48

İstanbul’un Adalar, Beşiktaş, Fatih, Güngören, Kadıköy, Sancaktepe, Şişli, Tuzla ve Zeytinburnu ilçelerinde, Çarşamba günü, elektrik kesintisi yapılacak.

Haberin Devamı

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ) ve Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ (AYEDAŞ) tarafından yapılan açıklamalara göre; 10 Şubat Çarşamba (yarın) günü, 9 ilçede belli saatlerde yatırım ve bakım-onarım çalışmaları kapsamında, elektrik kesintisi uygulanacağı duyuruldu. Adalar, Beşiktaş, Fatih, Güngören, Kadıköy, Sancaktepe, Şişli, Tuzla ve Zeytinburnu ilçelerinin bazı mahallelerinde geçici süreyle elektik kesintisi yaşanacak.

İSTANBUL’UN 9 İLÇESİNDE ELEKTRİK KESİLECEK

Pazartesi günü elektrik verilemeyecek bölgeler;

Adalar’da yapılacak bakım onarım ve yatırım faaliyetleri sebebiyle, 10:00 ile 16:00 saatleri arasında Burgazada Cami ve Büyükada Cami’de elektrik kesilecek.

Beşiktaş-Şişli ilçelerinde bakım onarım faaliyetleri kapsamında, 08:30 ile 10:30 saatleri arasında Fulya ve Gayrettepe Mahalleleri’nin Vefa Deresi, Prof. Dr. Bülent Tarcan, Beşiktaş, Sevgi Çıkmazı, Ömer Beşiktaş, Cemil Aslan Güden Sokakları ve civarı elektrik kesintisinden etkilenecek.

Haberin Devamı

Fatih’te gerçekleştirilecek bakım onarım faaliyetleri nedeniyle, 00:30 ile 04:00 saatleri arasında Sümbül Efendi, Molla Gürani, Şehremini, Aksaray, Seyyid Ömer, Silivrikapı, Haseki Sultan, Cerrahpaşa, Koca Mustafapaşa, Yedikule Mahalleleri ve civarına, 09:00 ile 15:00 saatleri arasında Sümbül Efendi Mahallesi’nin Hacı Kadın, Ali Fakih Caddeleri, Yazıcı, Yazıcılar, Kemancı Siteleri, Alper, Derviş Mehmet Sokakları ve civarına, Seyyid Ömer Mahallesi’nin Seyfullah Efendi, Lalezar, Su Yolu, Naibbey Sokakları ve civarına enerji verilemeyecek.

Güngören’de yapılacak bakım onarım çalışması sebebiyle, 09:00 ile 18:00 saatleri arasında Merkez Mahallesi’nin Soğanlı Caddesi, Ünlü, Uzun Hasan, İskender, Hizal, Söğütlüçeşme, İrfan Sokakları ve civarında kesinti uygulanacak.

Kadıköy’deki bakım onarım ve yatırım faaliyetleri kapsamında, 00:01 ile 07:00 saatleri arasında, Merdivenköy Mahallesi’nin Nazenin, Sayım, Şair Arşi, İmam Ramiz, Çavuş Kuşu, Üstçeşme, Özlem, Tekkealtı Sokakları, Erenköy Mahallesi’nin Gülbahçe, Çamlıköşk, Mehmet Ertem Alp, Şemsettin Günaltay, Ethemefendi, Gardenya Çıkmazı, Fahrettin Kerim Gökay, Erenköy İstasyon, Tellikavak, Çelebi, Kamiller, Çoban Yıldızı, Bengi, Gülçin, Çiçek Sokakları, Sahrayı Cedit Mahallesi’nin Batman, Nezirağa, Feritbey, Gülnur, Üstçeşme, Yıldız, Akdeniz, Atatürk, İnönü, Sümer, Okur, Esin, Turaboğlu, Mehpare Sokakları, 19 Mayıs Mahallesi’nin Şelale, Sultan Sokakları’nda, 12:00 ile 16:00 saatleri arasında Bostancı Mahallesi’nin Bostan Tariki, Prof. Ali Nihat Tarlan, Gümüşçü ve Emin Alipaşa Sokakları’nda kesinti yapılacak. 

Haberin Devamı

Sancaktepe ilçesinde yapılacak bakım onarım ve yatırım çalışmaları nedeniyle 09:00 ile 17:00 saatleri arasında Eyüp Sultan Mahallesi’nin Azra, Akpınar, Bayram ve Ferah Sokakları elektrik kesilecek.

Şişli’de gerçekleştirilecek bakım onarım faaliyetleri sebebiyle, 10:30 ile 12:00 saatleri arasında Fulya Mahallesi’nin Akıncı Bayırı, Mevlüt Pehlivan Yanı, Vefa Deresi, Galip Bey, Mevlüt Pehlivan, Özbal, Celal Atik, Pehlivan Sokakları ve civarında, 13:00 ile 15:00 saatleri arasında Fulya Mahallesi’nin Oraklar Caddesi, Görüntü, Emirşah, Belen, Mevlüt Pehlivan, Beyaz Gül Sokakları ve civarında kesinti uygulanacak.

Tuzla ilçesinde yapılacak bakım onarım ve yatırım çalışmaları 09:00 ile 13:00 saatleri arasında Aydınlı Mahallesi’nin Egemen ve Ardıçlı Sokakları elektrik kesintisinden etkilenecek.

Haberin Devamı

Zeytinburnu’ndaki bakım onarım çalışmaları kapsamında, 23:00 ile 05:00 arasında Maltepe Mahallesi’nin Davutpaşa Caddesi, Güven İş Merkezi ve civarında elektrik kesintisi yapılacak.

BAKMADAN GEÇME!