İstanbul’da yarın elektrik kesintisi!

Güncelleme Tarihi:

İstanbul’da yarın elektrik kesintisi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2016 17:14

İstanbul’un Avcılar, Beşiktaş, Eyüp, Fatih, Güngören, Küçükçekmece, Sarıyer, Şişli ve Zeytinburnu ilçelerinde, Pazartesi günü, elektrik kesintisi yapılacak.

Haberin Devamı

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre; 9 Şubat Salı günü, 9 ilçede belli saatlerde yatırım ve bakım-onarım çalışmaları kapsamında, elektrik kesintisi uygulanacağı açıklandı. Avcılar, Beşiktaş, Eyüp, Fatih, Güngören, Küçükçekmece, Sarıyer, Şişli ve Zeytinburnu ilçelerinin bazı mahallelerinde geçici süreyle elektik kesintisi yaşanacak.

İSTANBUL’UN 9 İLÇESİNDE ELEKTRİK KESİLECEK

Pazartesi günü elektrik verilemeyecek ilçeler;

Avcılar’da yapılacak bakım onarım çalışması sebebiyle, 10:00 ile 16:00 saatleri arasında Gümüşpala Mahallesi’nin Misket, Damat, Biçer, Kaynata, Kaynana, Gelin, Görümce Sokakları ve civarında elektrik kesilecek.

Beşiktaş-Şişli ilçelerinde bakım onarım faaliyetleri kapsamında, 13:00 ile 15:00 saatleri arasında Gayrettepe ve Fulya Mahalleleri’nin Prof. Dr. Bülent Tarcan, Pehlivan, Cami, Akıncı Bayırı, Öğretmen Nigar Sokakları ve civarı elektrik kesintisinden etkilenecek.

Haberin Devamı

Eyüp’teki bakım onarım faaliyetleri kapsamında, 09:00 ile 19:00 saatleri arasında Çiftalan Köyü ve civarında elektrik kesintisi yaşanacak.

Fatih’te gerçekleştirilecek bakım onarım faaliyetleri nedeniyle, 09:00 ile 15:00 saatleri arasında Koca Mustafapaşa Mahallesi’nin Mihrişah, Yeni Kemancı Siteleri, Kadem Sokakları ve civarına, Seyyid Ömer Mahallesi’nin Altımermer Caddesi, Alyanak, Şeyh Hüsamettin, Raifpaşa, Hacı Yusuf, Zakirci Sokakları ve civarına enerji verilemeyecek.

Güngören’de yapılacak bakım onarım çalışması sebebiyle, 09:00 ile 18:00 saatleri arasında Merkez Mahallesi’nin Zübeyde Hanım, Bayrampaşa Caddeleri, Sakız, Altın Bakkal, Erhan, Saray Sokakları, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu ve civarında kesinti uygulanacak.

Küçükçekmece’deki yatırım faaliyetleri kapsamında, 06:00 ile 18:00 saatleri arasında, Cennet Mahallesi’nin Alparslan Caddesi, Zafer, Taşdelen, Deniz Sokakları ve civarında kesinti yapılacak. 

Sarıyer’de bakım onarım ve yatırım faaliyetleri dolayısıyla, 09:00 ile 19:00 saatleri arasında Kısırkaya Köyü, Gümüşdere Köyü, Demirciköy, Uskumruköy, Kilyos ve civarına enerji verilemeyecek.

Haberin Devamı

Şişli’de gerçekleştirilecek bakım onarım faaliyetleri sebebiyle, 08:30 ile 10:30 saatleri arasında Fulya Mahallesi’nin Aytekin Kotil, Mehmetçik Caddeleri, Ayşecik, Şehit Niyazi, Güngören, Denizhan, Bozova, Bahçeler Sokakları  ve civarı, 10:30 ile 12:00 saatleri arasında Fulya Mahallesi’nin Mehmetçik, Ortaklar Caddeleri, Sakızağacı, Pehlivan, Hüseyin Cahit Yalçın, Uygar Sokakları ve civarında kesinti uygulanacak.

Zeytinburnu’ndaki bakım onarım çalışmaları kapsamında, 09:00 ile 20:00 arasında Teşvikiye ve Maltepe Mahallesi’nin Gümüşsuyu Caddesi, Şükrü Altıncı İş Merkezi ve civarında, 23:00 ile 05:00 arasında Maltepe Mahallesi’nin Davutpaşa Caddesi, Güven İş Merkezi ve civarında elektrik kesintisi yapılacak.

BAKMADAN GEÇME!