İstanbul'da bugün hangi yollar trafiğe kapalı

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda bugün hangi yollar trafiğe kapalı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2016 08:52

İstanbul'da bugün hangi yollar trafiğe kapalı yanıtı en çok merak edilen sorulardan biri oldu. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ve Vodafone Yarı Maratonu’nun bugün yapılacak olması nedeniyle bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. İşte İstanbul'da bugün trafiğe kapatılacak yollar

Haberin Devamı

İşte İstanbul'da bugün trafiğe kapatılan yollar: Bu nedenle Beşiktaş, Barbaros Bulvarı, Boğaziçi Köprüsü’nün bir şeridi, buradan Beykoz’a uzanan sahil yolu şeridi, Beykoz Belediyesi’nin önü, Akbaba Köyü, Beykoz Korusu, Poyrazköy yolu, gidiş ve dönüşlerde, Ragıp Gümüşpala Caddesi, Balat Hastanesi geçiş güzergâhı, Atatürk Bulvarı, Bozdoğan Su Kemeri güzergâhı gidiş-dönüşler, Çatladıkapı dönüşleri, Küçük Ayasofya Caddesi, Torun Caddesi ve bu güzergâhı müteakip At Meydanı 08.30-16.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak. Öte yandan yine aynı gün yapılacak Vodafone Yarı Maratonu nedeniyle Yenikapı- Eyüp dönüşünde bitiş noktası tekrar Yenikapı olarak belirlendi. Yarın Yenikapı-Eyüp arasındaki güzergâh trafiğe kapalı olacak. Vodafone Yarı Maratonu’nun startı elit atletler için 09.00, diğer atletler için saat 09.30’da verilecek. Yarışın tahmini bitiş saati 11.00 sularında olacak, 12.00’de ise ödül töreni yapılacak.

Haberin Devamı


İDO’DAN İPTAL VE EK SEFERİstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), yarın gerçekleştirilecek “Vodafone İstanbul Yarı Maratonu” ve “52. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu” dolayısıyla bir süre Yenikapı İDO iskelesine araç giriş-çıkışı yapılamayacağı için bazı seferlerini iptal ederken, ek seferler koydu. Bu çerçevede, yarın 08.00 ile 12.00 saatleri arasında Yenikapı-Yalova kalkışvarışlı feribot seferleri ve Sirkeci’den gerçekleşecek araba vapuru seferleri yapılamayacak. Bu kapsamda İDO, saat 07.30’dan etkinlik sonlanıncaya kadar Harem-Sirkeci araba vapuru hattı seferlerini karşılıklı iptal etti. Yenikapı’dan gerçekleşen araç-yolcu taşıyan hızlı feribot seferleri iptal edilirken, yerine dileyen yolcular için sadece yolcu taşımacılığı yapan deniz otobüsü ek seferleri koyuldu. İDO’nun 07.45-11.45 saatleri arasındaki Yenikapı-Yalova seferleri karşılıklı olarak iptal edildi. Deniz otobüsü ek seferleri ise şöyle: “07.46 Yenikapı-Yalova, 07.46 Yalova- Yenikapı, 09.46 Yalova-Yenikapı, 09.46 Yenikapı-Yalova, 11.46 Yalova- Yenikapı, 11.46 Yenikapı-Yalova.”

KÖPRÜDE TRAFİK
Boğaziçi Köprüsü’nün trafiğe kapatılmasıyla, 0-1 Güney Yolu Esentepe otobüs duraklarından kapanacak akım, Levent Sarıyer ayrımlarından Büyükdere Caddesi’ne yönlendirilmek suretiyle köprü ve Barbaros Bulvarı’na akım verilmeyecek. Avrupa’dan Anadolu yakasına gitmek isteyen araçlar, Sarıyer-Levent ayrımından FSM Köprüsü istikametini kullanabilecek. Çamlıca TEM Bağlantı Kuzey Yolu Ataşehir katılımı ile 0-1 Kuzey Otoyolu Uzunçayır Yolu’ndan kapanacak akım, Çamlıca TEM bağlantı yoluna; Anadolu’dan Avrupa yakasına olan akım ise Çamlıca TEM bağlantı ile Ataşehir TEM bağlantı yoluna verilecek.

Habertürk

BAKMADAN GEÇME!