Nişantaşı'ndaki tinerci dehşetinden yeni görüntüler..

Güncelleme Tarihi:

Nişantaşındaki tinerci dehşetinden yeni görüntüler..
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2016 15:46

Nişantaşı'nda inanılmaz görüntü... Okan Ş. adlı madde tinerciyi, bir kişiyi üzerine tiner döküp ateşe verdi...Görüntülere göre montu bir anda alevler içinde kalan vatandaş kısa süre içinde polis tarafından söndürüldü. Görüntüleri çeken Murat Efe, "Yoldan geçen herkese bulaşıyordu. Su attığını zannettik. Bir anda alevler içinde kaldı. Polis müdahale etti, kısa süre içinde söndürüldü" dedi.

Haberin Devamı

Twitter kullanıcısı Murat Efe'nin sosyal medyada paylaştığı görüntü herkesi şoke etti. Görüntülere göre Nişantaşı'nda bugün bir tinerci yolunu kesen adamı yakmaya çalıştı. Montu alev alan vatandaşı polis söndürdü. Murat Efe adlı kullanıcı görüntüyü "#Nişantaşı biraz önce:( hepimizin yolunu kesen #tinerci bir adamı yaktı, #polis söndürdü! sıradan deliliğin hakim olduğu bir #istanbul günü" mesajıyla paylaştı. 

"KÜFÜR EDİP PARA İSTİYORDU"

hurriyet.com.tr'nin ulaştığı Murat Efe, "Saat 14.00 sularında, Vali Konağı Caddesi girişinde oldu. Geçen herkese bulaşıyordu, herkesi rahatsız ediyordu. Telefonla konuşurken arkamdan çekti. Ailelerin yanına giderek küfür edip para istiyordu. Görüntüdeki adamın üzerine su attığını zannettik. Bir anda alev aldı. Birkaç saniyelik bir olay. Polisler müdahale etti. Kısa süre içinde söndürüldü. Biz de ne olduğunu anlayamadık" dedi. 

Haberin Devamı

CEP TELEFONU ALIP PARASINI VERMEMİŞ

DHA'nın geçtiği habere göre üzerinden kimlik çıkmayan, polise kendini Okan Ş. olarak tanıtan madde bağımlısı bir süre önce, parasını sonra vereceğini söyleyerek Fevzi A.’dan bir cep telefonu satın aldı. Fevzi A., bugün öğle saatlerinde cadde üzerinde karşılaştığı Okan Ş.’den parasını istedi. İkili, para meselesi yüzünden tartışmaya başladı.

SIRTINA DÖKÜP YAKTI

Fevzi A.,  Okan Ş.’nin burnuna yumruk attı. Bunun ardından, Okan Ş., yanında bulunan tineri Fevzi A.’nın sırtına dökerek yaktı. Bir anda alevler içinde kalan Fevzi A., can havliyle koşarak caddenin karşısına geçti. Bu sırada, nöbet tutan  polis memuru Fevzi A.’nın yardımına koşarak, suyla alevleri söndürdü. 

Fevzi A., olay yerine gelen ambulans ile Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. A.’nın yanıklarının hafif derecede olduğu öğrenildi. Saldırgan, Okan Ş. ise gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Aldığı yumruk yüzünden burnunun kırıldığı belirlenen Okan Ş., daha sonra, tedavi amacıyla aynı hastaneye götürüldü. 

Nişantaşındaki tinerci dehşetinden yeni görüntüler..

Haberin Devamı

Olay sırasında yoldan geçen vatandaş, yaşananları cep telefonu kamerasıyla kayıt etti. Cep telefonuna saniye saniye yansıyan görüntülerde, madde bağımlısı kişi, arkadaşını yakıyor. Üzerindeki mont yanmaya başlayan kişi daha sonra koşmaya başlıyor ve caddenin karşısına geçiyor. Ardından bir polisin suyla müdahale ederek alevleri söndürdüğü görülüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!