İstanbul’da pazar gecesi ateşi

Güncelleme Tarihi:

İstanbul’da pazar gecesi ateşi
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2017 00:09

Pazar aslında, şehrin en özgür eğlencesi. Sıfır makyaj. Filtresiz. En kokoş kadının ayağında bile spor ayakkabı, erkeklerin büyük bir bölümü eşofmanlı. İsteyene saat 18.00’de başlayıp 21.00’de biten, isteyene 21.30’da başlayıp 00.00’da biten. “Bana yetmedi, daha doyamadım” diyene sabah 5’e kadar süren eğlence alternatifleri...

Haberin Devamı

18:00 ARNAVUTKÖY ANY

RAKI BALIK OUT, PAELLA IN

Üç yıl önce Arnavutköy’e ’mahalle eğlencesi’ni getiren Any, 4 Aralık’ta direksiyonunu başka bir yöne kırdı ve Müjde Kızılkan ile canlı müziğe başladı. Üstelik saat 18.00’de… Kızılkan’ın repertuvarı yüzde elli Türkçe yüzde elli yabancı günümüz popüler şarkılarından oluşuyor.  Müzik 20.30, en geç 21.00’de bitiyor. 20:30’dan sonra mönüdekiler dışında bir sürprizi de var mekânın. Deniz ürünlü paella servisi başlıyor.  

İstanbul’da pazar gecesi ateşi

 21:30 ARNAVUTKÖY WHISPER

TÜRKÇEYE DOYMAK İÇİN

Fikir, mekânın işletmecisi Figen Erenay’ın arkadaşlarının, “Pazarları Türkçe müzik dinlemek istiyoruz” diye ısrar etmeleriyle çıkmış. Dört haftadır Mert Davran saat 21.30’da sahnedeki yerini alıyor. Arkasında bateri, gitar, bir de klarnet. Hafta içi neredeyse hiç Türkçe çalmayan ve yaş ortalaması 25’lerde dolaşan Whisper, Pazarları biraz yaş alıyor ve Türkçeye doyuyor.

Haberin Devamı

İstanbul’da pazar gecesi ateşi

22:00 BEBEK CATZ

 

Haberin Devamı

DAMARIN 50 TONU

 

Catz, pazar eğlencesini ilk başlatan mekânlardan. 5 yıl önce Serhan Sokulgan’ın evimizin salonunda gibi söylediği pop şarkıları herkes hatırlar. Ama son dönemde mekândaki pazar müziği şekil değiştirip, arabeske bağlamış. Pazarları sahne alan Gülden Taşkın konservatuvarlı solistlerden. Kibariye’den İbrahim Tatlıses’e pek çok ismin vokalistliğini yapmış. En damar şarkıları, iliklerinize işleyecek şekilde yorumluyor. 

İstanbul’da pazar gecesi ateşi

00:00 NİŞANTAŞI ABDİ

İLK SAHNEM İLK HEYECAN

Nişantaşı’nın popüler mekânlarından Bostan Sokak’taki Abdi, pazar eğlencesine geçen hafta başladı. Bundan sonra her pazar ‘O Ses Türkiye’ yarışmasından sonra popüler olan genç şarkıcı Emre Atlı sahneye çıkacak ve arabesk müzik yapacak. İlk sahnesine konuk olduğumuz Atlı, biraz heyecanlıydı ama yine de konuklarını havaya sokmayı başardı.

Haberin Devamı

İstanbul’da pazar gecesi ateşi

01:00 NİŞANTAŞI BARCODE

DURMUŞ İZDİHAMI

Abdi İpekçi Caddesi’nin tam ortasındaki Barcode’da pazarları izdiham var. Nedeni: Anıl Durmuş. ‘Unutamadım Adını’ şarkısıyla popüler olan Durmuş’un çıkış noktası ‘O Ses Türkiye’. Barcode’da ekim ayında başlamış. Dinleyicisine has arabesk söylüyor. İbrahim Tatlıses, Müslüm Gürses gibi ustaların yanı sıra Yaşar İpek gibi yeni nesil arabeskçilerin şarkılarına da yer veriyor. 

İstanbul’da pazar gecesi ateşi

01:00’DEN SABAHIN İLK IŞIKLARINA (ELMADAĞ SUPERFABRIC CLUB)

SIRADIŞI EĞLENCE, PAZARTESİYE KADAR DANS!

SuperFabric, çarşamba- cumartesi arasında da açık bir mekân. Ama pazar bir başka. Çünkü DJ, şovlar, kitle değişiyor. Pazar gecesi mekân kapılarını 23.30’da açıyor, sabah 05.00 ‘e kadar eğlence hiç hız kesmiyor. Eğlencenin sıra dışı olduğunu söylemeliyiz. Gogo Boy’lar ve Gogo Gril’ler sahnede duş alıyor mesela. Drag Queen’ler apartman topuklarla inanılmaz seksi bir şekilde dans ediyor. 16 dansçısı olan mekânın müdavimleri arasında Okan Bayülgen, Nur Yerlitaş, Mehmet Ali Erbil, Ayşe Hatun Önal gibi isimler var.

Haberin Devamı

İstanbul’da pazar gecesi ateşi

 

 

BAKMADAN GEÇME!