İstanbul’da hava destekli operasyon

Güncelleme Tarihi:

İstanbul’da hava destekli operasyon
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2017 07:24

İstanbul'da sabaha karşı hareketli dakikalar yaşandı. Uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda, eş zamanlı olarak tüm adreslere baskınlar yapıldı. Operasyon aynı zaman polis helikopterleri ile hava destekli sürdürüldü

Haberin Devamı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Bahçelievler ve Esenler’de uyuşturucu satıcılarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyona havadan da polis helikopteri destek verdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Fatih Vatan Caddesi’ndeki yerleşkesinden saat 05.00 sıralarında konvoy halinde hareket eden Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Bahçelievler ve Esenler’deki 25 adreste uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyona Özel harekat polisi, çevik kuvvet polisi, havadan da polis helikopteri destek verdi.

 Bahçelievler Zafer Mahallesi Pınar1 Sokak’ta bulunan 5 katlı bir apartmana baskın yapan polis ekipleri binanın 5 katındaki bir dairede aramalar yaptı. Aramalar sırasında özel harekat polislerinin bina girişinde önlem aldığı görüldü.

Haberin Devamı

 Polisler aynı mahalledeki Baharistan Sokak’ta bulunan 5 katlı bir binanın 4 katındaki bir daireye ve Eski Edirne Yolu Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı bir apartmanın 4 katına da baskın yaptı. Operasyonlarda gözaltına alınanların da olduğu öğrenildi.

BAKMADAN GEÇME!