İstanbul’da 12 ilçede elektrik kesintisi

Güncelleme Tarihi:

İstanbul’da 12 ilçede elektrik kesintisi
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2016 13:57

İstanbul’un Bahçelievler, Ataşehir, Başakşehir, Beşiktaş, Büyükçekmece, Esenler, Eyüp, Fatih, Kadıköy, Küçükçekmece, Pendik ve Şişli ilçelerinde, yarın elektrik kesintisi yapılacak.

Haberin Devamı

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ) ve Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ (AYEDAŞ) tarafından yapılan açıklamalara göre; 3 Mart Perşembe günü, yatırım ve bakım-onarım çalışmaları kapsamında, 12 ilçede belli saatlerde elektrik kesintisi yaşanacağı açıklandı.

AVRUPA YAKASINDA 9 İLÇEDE ELEKTRİK KESİLECEK

BEDAŞ’ın açıklamasına göre; Bahçelievler, Başakşehir, Beşiktaş, Büyükçekmece, Esenler, Eyüp, Fatih, Küçükçekmece ve Şişli ilçelerinin bazı bölgeleri, Perşembe günü, elektrik kesintisi yaşanacak.

Bahçelievler’deki yatırım ve bakım onarım çalışmaları dolayısıyla, 00.01 ile 08.30 saatleri arasında Kocasinan_Merkez Mahallesi, Ordu ve Karadeniz caddeleri, Akgüvercin ve Konak sokakları, 09.00 ile 18.00 saatleri arasında Kocasinan_Merkez Mahallesi, Mahmutbey Caddesi (Çift Numaralar), Gökdere, Efeler, Bulut, Beycan, Kadife, Bilgehan, Timurlenk ve Osmanlı sokaklarında elektrik olmayacak.

Haberin Devamı

Başakşehir’deki yatırım çalışması nedeniyle, 08.00 ile 19.00 saatleri arasında Güvercintepe Mahallesi, Aşık Veysel, Cumhuriyet, Kıbrıs ve Fatih caddelerine, Şafak, Fırat, Şen, Gül, Bülbül, 17 ve 18 sokaklarına enerji verilemeyecek.

Beşiktaş’taki bakım onarım çalışması kapsamında, 08.30 ile 14.30 saatleri arasında Etiler Mahallesi, Selviler, Bade, Ayazma Yolu ve Tanburi Ali Efendi sokaklarında elektrik kesintisi yaşanacak.

Büyükçekmece’deki yatırım çalışması sebebiyle, 09.00 ile 19.00 saatleri arasında Celaliye Mahallesi, Güvercinlik, Cengiz Topel, İstiklal, Muratbey ve Ulus caddeleri elektrik alamayacak.

Esenler’deki bakım onarım çalışmaları dolayısıyla 09.00 ile 16.00 saatleri arasında Giyim Kent Caddesi elektrik kesintisi uygulanacak.

Eyüp’teki yatırım çalışması nedeniyle, 09.00 ile 16.00 saatleri arasında Sakarya Mahallesi, Beşirgazi Sokak, 23.00 ile 08.00 saatleri arasında Akşemsettin Mahallesi, Köprülü Sokak, Güzeltepe Mahallesi, Dikmen ve Yavuz Selim caddeleri, Baki Sokak’ta elektrik kesilecek.

Fatih’teki yatırım ve bakım onarım çalışmaları kapsamında, 01.00 ile 05.00 saatleri arasında Sümbül Efendi, Molla Gürani , Şehremini, Aksaray, Seyyid Ömer, Silivrikapı, Haseki Sultan, Cerrahpaşa, Kocamustafapaşa ve Yedikule mahallelerinde, 09.00 ile 15.00 saatleri arasında Kocamustafapaşa Mahallesi, Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Caddesi, Kehribar, Hatuniye Camii, Değirmen, Cambaziye Mektebi, İnebey, Müşir Süleymanpaşa, Etyemez Tekkesi ve Gümrükçü sokakları, Ali Kuşçu Mahallesi, Tetimmeler, Keserciler, Eski Şifahane, Fatih Türbesi, Misvak ve Yeşil Sarıklı sokaklarında kesinti yaşanacak.

Haberin Devamı

Küçükçekmece’deki yatırım çalışması sebebiyle, 22.00 ile 09.30 saatleri arasında Kanarya Mahallesi, Fevzi Çakmak ve Huzur caddelerine, Dere Kuşu, Çınar, 6., Tarlakuşu, İncir Kuşu, Muhabbet Kuşu, Karabatak ve 1512. sokaklarında elektrik kesintisi yapılacak.

Şişli’deki bakım onarım çalışması dolayısıyla, 08.30 ile 14.30 saatleri arasında Bozkurt Mahallesi, Şahin Sokak’ta kesinti uygulanacak.

ANADOLU YAKASINDA 3 İLÇEDE ELEKTRİK KESİLECEK

AYEDAŞ’ın açıklamasına göre; Kadıköy, Şile ve Üsküdar ilçelerinin bazı bölgelerinde, Perşembe günü elektrik kesintisi yaşanacak.

Ataşehir'de 09.00 ile 16.00 saatleri arasında İçerenköy Mahallesi, Didem, Sibel, Bahçelerarası ve Askent sokaklarında elektrik kesintisi yaşanacak.

Haberin Devamı

Kadıköy'de 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Bostancı Mahallesi,   Daryol, Turşucu Dere, Gümüşçü, Emin Alipaşa, Hazan, Çağlar ve Taşlıçeşme sokakları, 11.00 ile 14.00 saatleri arasında Erenköy Mahallesi,  Mehmet Ertem Alp, Hayri Eğmezoğlu, Hatboyu, Tellikavak ve Gülçin sokaklarına elektrik verilemeyecek.

Pendik’te 10.00 ile 11.00 saatleri arasında Yenişehir Mahallesi,  Lale, Zambak, Gül, Akkaya, Cumhuriyet, Erdem, Eşref Bitlis, Gökay, Fehim, Menekşe, Millet, Mustafa Akyol, Osmanlı ve Reyhan sokakları elektrik alamayacak.

BAKMADAN GEÇME!