İstanbul'a ikinci kitap fuarı

Güncelleme Tarihi:

İstanbula ikinci kitap fuarı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 1997 00:00

Haberin Devamı

İstanbul'da TÜYAP tarafından 15 yıldır düzenlenen Kitap Fuarı'na rakip geliyor. CNR Fuarcılık, Yayıncılar Birliği ile anlaşarak Dünya Ticaret Merkezi'nde yeni bir kitap fuarı düzenleme kararı aldı.

Türkiye'nin en büyük fuarcılık kuruluşu CNR'ın kardeş şirketi İstanbul Fuarcılık ile 300'e aşkın üyesi olan Türkiye Yayıncılar Birliği, tüm uluslararası kitap fuarlarını ortak düzenleme kararı aldı. Çeşitli kültürel etkinliklere sahne olacak fuara çok sayıda yabancı yayıncı ve yazar katılacak. 8000 metrekarelik kapalı alanda gerçekleşecek olan fuarda, üniversitelere ve okulara otobüs seferleri konulucak.

Fuarın tüm etkinlikleri Yayıncılar Birliği tarafından düzenlenecek. 20-29 Mart tarihleri arasında yapılacak olan Ululararsı Kitap Fuarı her yıl Mart ayında tekrarlanacak.

TÜYAP devam kararında

Türkiye Yayıncılar Birliği Başkanı Atıl Ant'ın CNR'le anlaştıklarını söylemesine rağmen TÜYAP yetkilileri fuarın bu yıl da gerçekleşeceğini belirtiyor. Bu yıl 16'ncısı düzenlenecek olan Tüyap Kitap Fuarı, 31 Ekim-9 Kasım tarihleri arasında Tepebaşı Sergi Sarayında gerçekleştirilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!